-15%
MONGE DRY DOG MINI STARTER 1,5KG KUCĒNIEM
Kods: 8009470004008

MONGE DRY DOG MINI STARTER 1,5KG KUCĒNIEM

12,45 € 10,58 €/ GAB
7,06 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Monge Natural Superpremium Mini Starter kucēm un kucēniem Rich in Chicken 1,5 kg ir pilnvērtīga mājdzīvnieku barība mini izmēra kucēniem un pieaugušām grūsnām un laktējošām kucēm (<10 kg).
Īpaši izstrādāta jūsu suņa veselībai, izmantojot augstākās kvalitātes uzturvielas un pārbaudīta, izmantojot „Made in Italy“ testu.
Pirmā sastāvdaļa ir vista. Receptei piemīt svaigas gaļas sagremojamība un garša.
Recepte ir uzlabota ar jaunās paaudzes XOS (ksilooligosaharīdiem), kas ir prebiotikas, kas atbalsta zarnu veselību.
Formula satur arī glikozamīnu un hondroitīna sulfātu, lai atbalstītu locītavu attīstību un līdzsvarotu kalcija/fosfora attiecību regulārai kucēna kaulu un locītavu augšanai.
Bez pievienotām krāsvielām vai mākslīgiem konservantiem.
Monge Natural SUPERPREMIUM klāsts ir daudzu gadu pieredzes rezultāts. Uzlabotās formulas un pilnvērtīgu recepšu klāsts tiek piedāvāts ar gudrāku un skaidrāku iepakojuma dizainu, kas atspoguļo katra produkta labākās īpašības, palīdzot jums izvēlēties pareizo barību savam četrkājainajam draugam.
Visas receptes ir pilnveidotas, pamatojoties uz patērētāju, audzētāju un uztura speciālistu atsauksmēm un ieteikumiem, lai piedāvātu jums vēl veselīgāku un piemērotāku produktu. Gaļa ir galvenā sastāvdaļa un olbaltumvielu avots katrā Monge Natural Superpremium barībā. Turklāt barība ir ar samazinātu graudu daudzumu un bez sojas.
DAILY Line. Paredzēts ikdienas uzturam.
Ražots Itālijā.
SASTĀVDAĻAS Vistas gaļa (t.sk. min. 10% svaiga, 25% dehidrēta), brūnie rīsi (min. 25%), vistas tauki, biešu šķēles, hidrolizēti vistas aknu proteīni, kukurūza, alus raugs, auzas, olu pulveris, dehidrēts lasis, lasis tauki, FOS (Fruktooligosaharīdi), hidrolizēts raugs (mannanooligosaharīdi MOS), Yucca schidigera, spirulīna, vitamīni, minerālvielas, hondroitīns, glikozamīns, MSM, L-karnitīns.

ANALĪTISKĀS SASTĀVDAĻAS: Kopproteīns 31,00%, kopeļļas un tauki 22,00%, kopšķiedra 1,50%, koppelni7,50%, omega-6 taukskābes 7,15%, omega-3 taukskābes 0,80%.

Piedevas/kg.: Vitamīni: A vitamīns (retinola acetāts) 26 000 SV, D3 vitamīns (holekalciferols) 1900 SV, E vitamīns (visu racemātu alfa-tokoferola acetāts) 135 mg, B1 vitamīns (tiamīna nitrāts) 10 mg, B2 vitamīns (riboflavīns) 13 mg, B6 vitamīns (piridoksīna hidrohlorīds) 6 mg, B12 vitamīns 122 mg, H vitamīns (Biotīns) 16 mg, PP vitamīns (niacīns) 25 mg, C vitamīns 180 mg, Pantotēnskābe 15 mg, Folskābe 1,5 mg, holīna hlorīds 3200 mg, 3 mg inozīts mikroelementi: mangāna sulfāta monohidrāts 103 mg (mangāns 35 mg), cinka oksīds 215 mg (cinks 155 mg), vara sulfāta pentahidrāts 53 mg (varš 13 mg), dzelzs sulfāta monohidrāts 370 mg (dzelzs 110 mg), nātrijs selenīts 0,50 mg (selēns 0,22 mg), bezūdens kalcija jodāts 2,80 mg (jods 1,75 mg).


Aminoskābes/kg: L-karnitīns 50% 140 mg, Dl-metionīns, tehniski tīrs 7,7 g. Tehnoloģiskās piedevas/kg: MSM (metilsulfonilmetāns) 400 mg, glikozamīns 400 mg, hondroitīna sulfāts 260 mg.

Antioksidanti: rozmarīna ekstrakts.

Kā barot: kucēniem - mīkstiniet barību, pārlejot siltu ūdeni vai pienu un paturiet dažas minūtes. Suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Uzsākot Monge barošanu pirmo reizi, mēs iesakām pāriet no citas barības pakāpeniski 4 dienu laikā, samazinot vecās barības daudzumu un palielinot jaunās barības daudzumu. Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.

Datu lapa
Preču zīmeMONGE
TipsSausā barība
Iepakojums1,5 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri