-15%
JOSERA JOSIDOG SOLIDO 15KG SUŅIEM
Kods: 4032254770671

JOSERA JOSIDOG SOLIDO 15KG SUŅIEM

35,19 € 29,79 €/ GAB
1,99 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

JOSERA Josidog Solido sausa barība, 15 kg
Pilngraudu kukurūza mieži žāvēti mājputnu proteīni rīsi biešu šķiedra gaļas un kaulu milti hidrolizēti dzīvnieku proteīni minerāli sasmalcināta cigoriņu sakne (dabīgs inulīna avots) žāvēta Jaunzēlandes gliemju gaļa (Perna canaliculus).
Sastāva analīze:olbaltumvielas 21,0%, tauki 8,0%, zaļā šķiedra 3,3%, zaļie pelni 6,1%, kalcijs 1,30%, fosfors 0,85%. Piedevas: A vitamīns - 17300 SV, D3 vitamīns - 1300 SV, E vitamīns - 150 mg, dzelzs (dzelzs sulfāts, monohidrāts) - 200 mg, cinks (aminoskābes hidratē cinka helātus) - 160 mg, mangāns (aminoskābju hidrātu mangāna helāti) - 16 mg, vara (aminoskābju hidrāta helāti) - 20 mg, jods (kalcija jodāts) - 2 mg, selēns (nātrija selenīts) - 0,25 mg.
Enerģētiskā vērtība:3429 kcal/kg
Josera Solido - Premium klases suņu barība mazāk aktīviem visu šķirņu pieaugušiem suņiem
Īpašības: Zemākas enerģijas barība ar pilngraudu šķiedrām.
Sausā barība pieaugušiem suņiem. Lieliski piemērota zemas aktivitātes vai vecākiem suņiem, kuriem ir nosliece uz svara pieaugumu. Recepte ir sabalansēta suņiem ar zemāku enerģijas patēriņu. Tauku saturs samazināts līdz 8%.

Datu lapa
Preču zīmeJOSERA
TipsSausā barība
Iepakojums15 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri