Tikai internetā
EUKANUBA AADULT FOR WEST HIGHLAND TERRIER 2,5 KG SUŅIEM
Kods: 8710255120560

EUKANUBA AADULT FOR WEST HIGHLAND TERRIER 2,5 KG SUŅIEM

17,45 €/ GAB
6,98 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

GALVENĀS PRIEKŠROCĪBAS
Veicina optimālu gremošanu ar lielāku prebiotiku saturu (salīdzinājumā ar EUKANUBA barību pieaugušiem mazo šķirņu suņiem).
Par 30 % mazāk tauku nekā EUKANUBA barībā pieaugušiem mazo šķirņu suņiem.
Ar antioksidantu vitamīniem, kas palīdz uzturēt spēcīgu organisma dabisko aizsargspēju.
Dzīvnieku olbaltumvielas palīdz veidot spēcīgus muskuļus.

Ar omega-6 un omega-3 taukskābēm, kas palīdz uzturēt veselīgu ādu un spīdīgu kažoku.

EUKANUBA Breed Specific sausā barība Vesthailendas baltajiem terjeriem, ideāli piemērota arī skotu terjeriem, Kērnsas terjeriem, Velsas terjeriem un vērgšnauceriem - rūpīgi sabalansēta, lai palīdzētu jūsu sunim dzīvot ilgi un veselīgi.
Šī īpašā sausā barība nodrošina jūsu sunim 100% pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu, satur zobiem svarīgas minerālvielas, kas palīdz uzturēt stiprus un veselus zobus. Tā satur lielāku daudzumu prebiotiku, kas palīdz uzturēt jūsu suņa gremošanas veselību, kā arī Omega 6 un Omega 3 taukskābes veselīgai ādai un mirdzošam kažokam.
EUKANUBA ir izstrādāta kopā ar veterinārārstiem un to iesaka labākie audzētāji, barība nodrošina visu jūsu sunim nepieciešamo uzturu katrā dzīves posmā.
Žāvēta vistas un tītara gaļa (30%), kukurūza, kvieši, sorgo, mieži, dzīvnieku tauki, žāvēti cukurbiešu mīkstumi (2,8%), hidrolizēti dzīvnieku izcelsmes olbaltumi, žāvētas veselas olas, zivju eļļa, kālija hlorīds, fruktooligosaharīdi (0,53%), nātrija hlorīds, nātrija heksametafosfāts, kalcija karbonāts, linsēklas.

SASTĀVDAĻAS 
PROCENTI


Olbaltumvielas
27%


Tauku saturs
12%


Omega-6 taukskābes
2,05%


Omega-3 taukskābes
0,41%


Jēlpelni
7,3%


Neapstrādāta šķiedra
2,6%


Kalcijs
1,25%


Fosfors
1%

Piedevas:
Vitamīni: A vitamīns (45397IU/kg), D vitamīns (1506IU/kg), E vitamīns (252mg/kg), β-karotīns (5,0mg/kg), L-karnitīns (50mg/kg).
Mikroelementi: vara sulfāta pentahidrāts: 60mg/kg, kālija jodīds: 4,4 mg/kg, dzelzs sulfāta monohidrāts: 800 mg/kg, mangāna sulfāta monohidrāts: 60mg/kg, mangāna oksīds: 43 mg/kg, cinka oksīds: 278 mg/kg
Nav pievienoti mākslīgie garšas pastiprinātāji Nav pievienotas mākslīgās krāsvielas

SVARS
BAROŠANAS DEVA (GRAMOS DIENĀ)


4 kg
70-80 g


6 kg
95-105 g


8 kg
115-130 g


10 kg
135-150 g


12 kg
150-165 g

Kad esat sācis barot ar EUKANUBA, pakāpeniski pieradiniet pie tās 4 dienu laikā. Mēs iesakām suni barot divas reizes dienā. Tabulā norādīto dienas barības daudzumu daliet ar porciju skaitu. Jūsu suns var ēst vairāk vai mazāk atkarībā no viņa vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa. Vienmēr dodiet sunim dzert pietiekami daudz svaiga ūdens.

Datu lapa
Preču zīmeEUKANUBA
TipsSausā barība
Iepakojums2,5 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri