Kods: 407850002833

GARDENA ATZAROTĀJS STARCUT 410

129,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Jaunais GARDENA teleskopiskais koku un krūmu atzarotājs "StarCut 410 plus" ir īsts speciālists darbā ar augstiem kokiem un krūmiem. Produktam ir teleskopisks alumīnija rokturis, kuru var noregulēt no 230 līdz 410 cm. Tas padara GARDENA "StarCut 410 plus" teleskopisko atzarotāju vēl elastīgāku, sasniedzot 6,5 m augstumu, ieskaitot lietotāja augstumu. 12x transmisija nodrošina ērtu zaru atzarošanu līdz 32 mm. Jauns regulējams āķis atzarotu zaru noņemšanai nodrošina papildu komfortu koku kopšanas laikā. Gardena „StartCut 410 plus" teleskopiskais atzarotājs aprīkots ar iekšēji integrētu griešanas mehānismu, kas ir pasargāts no iespējamiem bojājumiem griešanas laikā. Īpaši vieglā griešanas galviņa ļauj ērti un precīzi griezt pat līdz stumbram. Griešanas leņķi var arī pielāgot individuāli, stāvot uz zemes. Precīzi, nelipīga pārklājuma griešanas asmeņi samazina pretestību griešanas laikā un nodrošina vieglu produkta kopšanu. Rokturis ar bīdāmām uzmavām un papildu "T" veida rokturis nodrošina ērtu un drošu turēšanu. GARDENA teleskopiskais "StarCut 410 plus" atzarotājs ir ražots Vācijā, un tam ir 25 gadu garantija. Maksimālais griešanas diametrs 32 mm.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri