Svars
Sēšanas laiks laukā
0,59 € 0,44 €/ GAB
Pieejamība: Ir noliktavā
*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.
(izvēle nākamajā solī)
Kopīgot
Month | Jan | Feb | Mar | Apr | May | Jun | Jul | Aug | Sep | Oct | Nov | Dec |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sēšanas laiks laukā |
Piemērota audzēšanai siltumnīcās un uz lauka. Augi diezgan plati, 70 cm augsti. Augļi kuba formas, augšanas laikā – zaļi, bet ienākušies – oranžā krāsā, sver 130–190 g.
Svars | 0.2 g |
Sēšanas laiks laukā | II-III, 2 cm |
Zīmols | AGRONOM |
Paprikas garša | Saldā |
Valodas uz iepakojuma | EN, LT, EE, SE, DE, LV, PL |
DĀRZEŅPIPARI ANAHEIM CHILI Vidēji agrīna aso papriku šķirne. Ēd svaigā veidā, konservē un žāvē. Audzē siltumnīcās un ziemas dārzos. Siltā vasarā var augt uz lauka.
Vidēji agrīna šķirne. Augi izaug līdz 70–80 cm gari. Ienākušies augļi oranži, 6–7 mm biezām sieniņām, sver apmēram 130 g. Audzēšanai siltumnīcās un uz lauka.
PAPRIKA QUADRATO D'ASTI GIALLO Vidēji agrīna šķirne. Augi aug lekni, diezgan augsti. Augļi lieli, sulīgi, 4 kameru, sver ap 280 g, 7–8 mm biezām sieniņām. Audzē siltumnīcā vai uz lauka.
DĀRZEŅPIPARI JALAPENO M Agrīna aso papriku šķirne. Veģetācijas periods 65–75 dienas. Augļi izaug 7,5–8 cm gari, ienākušies ir sarkani. Jau vairāk nogatavojušies augļi, jo tie asāki. Audzē siltumnīcās un uz lauka, var audzēt podos.
Paredzēta audzēšanai atklātā laukā, no vēja aizsargātā, saulainā vietā. Augļi kuba formā, 3-4 kameru 6-8 mm biezas sieniņas, dzeltenīgi zaļā krāsā, nogatavojušies – sarkani.
Agrīna, ražīga aso papriku šķirne. Veģetācijas periods 65–75 dienas. Augļi izaug 7,5–8 cm gari, ienākušies ir sarkani. Jau vairāk nogatavojušies augļi, jo tie asāki. Atbilstoša temperatūra paprikas sēklu sadīgšanai ir +22–25 °C. Sēklas sadīgst pēc 14–22 dienām. Audzē siltumnīcās un uz lauka, var audzēt podos. Aukā stādus izstāde maija beigās. Augļos...
Šķirne izceļas ar dekorativitāti un nelieliem dzeltenas krāsas, dedzinoši asiem augļiem. Augs ražo visu gadu. Augļi nelieli, sver apmēram 5 g. Pēc asuma šī šķirne pieskaitāma vienām no asākajām (700 000–900–000 SHU pēc Skovila skalas). Augs augsts, audzējams podos. Karstā vasarā var audzēt laukā, stiklotā balkonā, vēsākā laikā – ienest mājā. Sēklas sēj...
Augi vidēji augsti. Augļi lieli, kuba formas, aptuveni 120–140 g smagi, ienākušies - tumši sarkani. Sēklas labi dīgst, ja temperatūra nav zemāka par +15 °C. Optimālā sēklu dīgšanas temperatūra + 22-25 °C. Audzē uz atklāta lauka un siltumnīcā. Paprikas vislabāk aug trūdvielām bagātā, neitrālā smilšmāla augsne.
Augļi iegareni, smailu galu, ienākušies mēdz būt tumši sarkanā krāsā, asi, sver 25–30 g. Lieto kā garšvielas. Vienam augam izaug 20–25 augļi. Augļos kapsaicīna daudzums pēc Skovila skalas (SHU) 30-50 tūkstoši.
Agrīna, ļoti ražīga hibrīda šķirne, izturīga pret tabakas mozaīkas vīrusu. Augi aug lekni, vidēji augsti. Augļi kuba formas, izaug 7,5–8 cm diametrā, ienākušies ir sarkani. Pēc noplūkšanas saglabājas ilgi. Audzē neapkurināmā siltumnīcā. Paprikas ir jutīgas pret mitruma trūkumu, tāpēc augus vajadzētu laistīt 2–3 reizes nedēļā pirmajā dienas pusē....
Vidēji agrīna šķirne. Augi aug lekni, diezgan augsti. Augļi lieli, četrkameru, sver ap 280 g, 7–8 mm biezām sieniņām, ienākušie ir dzelteni. Lieto svaigus, konservē, sautē, īpaši piemēroti pievienošanai zivju ēdieniem. Audzē siltumnīcās vai uz lauka.
PIPARI WESTLANDSE LANGE RODEAgrīna aso piparu šķirne, augļi zaļā un sarkanā krāsā, ar spēcīgu garšu. Piemēroti lietošanai svaigā veidā, konservēšanai, augļus var kaltēt. Audzē siltumnīcās, ziemas dārzos, karstā vasarā labi ražo arī uz lauka. Augļos kapsaicīna daudzums pēc Skovila skalas (SHU) 1000-1500.
Agrīns, pret slimībām izturīgs, ražīgs saldās paprikas hibrīds. Augu augstums apmēram 50 cm. Augļi ļoti lieli, kuba formas, biezām sieniņām, 3–4 kamerām, ienākušies ir sarkani. Lieto svaigus, konservē, sautē, cep, īpaši piemēroti pildīšanai. Audzēšanai siltumnīcā. Optimālā paprikas sēklu dīgšanas temperatūra 22–25 °C. Sēklas sadīgst 14– 22 dienās.
Augi izaug līdz 90–100 cm augsti. Augļi ir gareni, aptuveni 110 g smagi, ienākušies – tumši sarkani. Paprikai patīk mitrums. Jālaista bagātīgi, 2–3 reizes nedēļā. Audzē siltumnīcās. Ēd svaigas, var konservēt, sautēt un izmantot mērču gatavošanai.
DĀRZEŅPIPARU YALA & RELA RELA MAISĪJUMSVidēji agrīnu, garšīgu un dekoratīvu dārzeņpiparu maisījums. Vienam augam izaug 50–70 nelieli, 8–10 gari un 4 cm diametra dārzeņpipari. Augļi ļoti garšīgi, neparasti saldi un smaržīgi. Dārzeņpiparus izmanto uzkodām, tie ir neaizstājami, gatavojot atsvaidzinošus salātus. Piemēroti audzēšanai balkonos, siltumnīcās,...
Agrīna šķirne, piemērota audzēšanai siltumnīcā un uz lauka. Augi aug lekni, vidēji augsti. Augļi kuba formas, lieli, 3–4 kameru, sver ap 300 g, ar 4–5 mm biezām sieniņām, melnā krāsā, nogatavojoties paliek sarkani. Lieto svaigus, konservē, sautē, īpaši piemēroti pievienošanai zivju ēdieniem.
Vaisiai stambūs, kubo formos, raudonos spalvos, 8–10 mm storio sienelėmis. Puikiai dera šviesos trūkumo ir žemesnės temperatūros sąlygomis. Tinka šviežiam vartojimui ir perdirbimui. Optimali paprikos sėklų dygimo temperatūra + 22–25 °C. Daigai išdygsta per 14–22 dienas.
Agrīna, ražīga saldo papriku šķirne. Augļi nelieli, līdz 8 cm gari, ienākušies – koši dzelteni, maz sēklu. Audzē siltumnīcās un uz lauka, augi kompakti, apmēram 45 cm augsti, tāpēc labi piemēroti audzēšanai podos. Paprikas var lietot svaigas, konservēt, sautēt, ideāli piemērotas cepšanai uz grila.
Vidēji agrīns, ļoti ražīgs ‘Lamuya’ tipa dārzeņpiparu hibrīds. Augļi ļoti lieli, 3–4 kameru, pagari, nedaudz šķautņaini, sver 300–400 g, kad 12–14 cm gari. Ienākušies ir koši sarkanā krāsā. Ar ļoti labu garšu, saldi kraukšķīgi un aromātiski. Augi izaug gari. Audzē siltumnīcā un uz lauka. Audzējot uz lauka, jāizvēlas saulaina vieta aizvējā.
Augi izaug diezgan gari. Augļi ļoti lieli, 3–4 kameru, pagari, nedaudz šķautņaini, sver 360–380 g, kad ienākas – dzelteni. Audzē siltumnīcā. Paprikas ir jutīgas pret mitruma trūkumu, tāpēc augus vajadzētu laistīt 2–3 reizes nedēļā. Piemērotas lietošanai svaigā veidā, sautēšanai, cepšanai, konservēšanai.
Augļi izaug līdz 8 cm gari, ar 3 mm biezām sieniņām, ienākušies - oranžā krāsā. Piemērotākā temperatūra paprikas sēklu dīgšanai + 22-25 °C. Sēklas sadīgst 14-22 dienās. Audzē siltumnīcās un uz lauka, var audzēt podos. Uz lauka stādus stāda, kad beigušās salnas. Augļos kapsaicīna daudzums pēc Skovila skalas (SHU) 30-50 tūkstoši.
Agrīns ‘Kapia’ tipa aso papriku hibrīds. Augi vidēji augsti. Nogatavojušies augļi tumši sarkani, 15 cm gari, 4 mm biezām sieniņām. Audzē polietilēna un stikla siltumnīcās. Paprikām nepieciešams mitrums - jālaista 2-3 reizes nedēļā. Augļos kapsaicīna daudzums pēc Skovila skalas (SHU) 500-1000.
Augļi ir iegareni un konusveidīgi, pēc formas atgādina ragu. Kad nogatavojušies - spilgti sarkani un asi. Lieto kā garšvielu, var pievienot jebkurā gatavošanas posmā. Uz viena auga izaug 20-25 augļi. Aso piparu optimālā dīgtspējas temperatūra +22–25 °C. Sēklas izdīgst 14-22 dienu laikā. Var audzēt neapsildāmās siltumnīcās vai arī atklātā augsnē. Augļos...
Vidēji agrīns, ražīgs, pret slimībām izturīgs ʻanaheimʼ tipa paprikas hibrīds. Paprikas audzē neapkurināmās siltumnīcās karstā vasarā labi ienākas uz lauka. Augļi gareni, apmēram 18 cm gari, sver 120–130 g, ienākušies ir koši sarkani. Jo augļi gatavāki, jo asāka garša. Augļos kapsaicīna daudzums pēc Skovila skalas (SHU) 1000-2000.
Audzē polietilēna plēves siltumnīcās un uz lauka. Augļi konusveida, apmēram 100-120 g smagi, violetā krāsā, sulīgi. Piemēroti lietošanai svaigā veidā un konservēšanai.
Augi ir vidēji augsti. Augļi nelieli, oranži, bez sēklām. Audzē siltumnīcās un uz lauka. Stādus laukā stāda, kad beigušās salnas. Audzējot uz lauka, jāizvēlas auglīga augsne, saulaina, no vēja pasargāta vieta. Var lietot svaigus, konservēt, cept un sautēt. Paprikās ir daudz ogļhidrātu, minerālvielu, īpaši kālija, un P vitamīna, C, B grupas, E vitamīnu.
Augi ir kupli, vidēja augstuma. Augļi ir plāni, iegareni, 2,5 cm diametrā, 11 cm gari un 2 mm biezi, ar svaru no 40 līdz 45 g un nogatavojušies ir sarkanā krāsā. Audzē siltumnīcās un ārā. Paprika ir jutīga pret mitruma trūkumu, tāpēc augus vajadzētu laistīt 2-3 reizes nedēļā dienas pirmajā pusē. Šī šķirne ir īpaši piemērota konservēšanai, tad augļus var...
Vidēji agrīna šķirne. Augi aug lekni, diezgan augsti. Augļi lieli, 4 kameru, sver ap 280 g, 7–8 mm biezām sieniņām, ienākušies kļūst sarkani. Lieto svaigus, konservē, sautē, īpaši piemēroti pievienošanai zivju ēdieniem. Audzē siltumnīcās vai uz lauka.
Ražīgs “cayenne” tipa asās paprikas hibrīds, kas labi panes karstumu. Audzēšanai uz lauka un siltumnīcā. Augļi gareni, tievi, smailiem galiem, 18 cm gar, sver apmēram 40 g, ienākušies ir koši sarkani. Lieto kā garšvielu, var konservēt nesagrieztus jebkurā gatavības stadijā. Optimālā paprikas sēklu dīgšanas temperatūra 22– 25 °C. Sēklas sadīgst 14– 22...
Agrīns, pret slimībām izturīgs, ražīgs saldo papriku hibrīds. Augļi krēmkrāsas, ienākušies – gaiši sarkani, sver 110 g. Augļi kuba formas, ar biezām sieniņām. Ražu novāc, kamēr augļi krēmkrāsā. Lieto svaigus, konservē, sautē, īpaši piemēroti cepšanai.