Kods: 4770168221260

KRĀŠŅĀS NEĻĶES SPOOKY

Dianthus Superbus

Svars


0.2 g

Sēklu skaits 1 gramā


~ 1400

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec

Daudzgadīgas, viegli audzējamas 30 cm augstas puķes. Iecienītas oriģinālās formas un patīkami smaržojošo ziedu dēļ. Šīs puķes piemērotas vasaras puķudobēm, dekoratīvi ir ne tikai ziedi, bet arī lapas. Iesētas pavasarī, uzzied jau tā paša gada rudenī, zied ilgi un bagātīgi. Audzē kopā ar zema auguma puķēm, alpinārijos, kapu puķudobju apmaļu apstādīšanai. Labi aug saulainā vietā, ūdens un gaisa caurlaidīgā augsnē. Pārziemo nepiesegtas.

Datu lapa
Svars0.2 g
KrāsaRaiba
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēm, Klinšainās vietās
Vaisiaus tipasSaulains
VeģetācijaViengadīgs
Sēklu skaits 1 gramā~ 1400
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs, Alpinārijos

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri