Kods: 7630054137563

DELIMANO BRAVA NAŽU KOMPLEKTS

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Izsmalcinātā dizaina DELIMANO BRAVA CHEF naži ir izgatavoti no nerūsējoša tērauda, tie būs piemēroti ikdienas produktu griešanai un smalcināšanas darbiem ikvienā virtuvē. Ideāla izvēle tiem, kas pārceļas uz jaunām mājām. Jūs saņemsiet arī magnētisku sienas nažu turētāju, lai Jūsu virtuve izskatītos kārtīga. Komplektā ietilpst 5 naži un magnētiskais turētājs. GARAIS APRAKSTS Praktisks nažu komplekts dažādiem griešanas darbiem Papildiniet savu virtuvi ar DELIMANO BRAVA CHEF nažu komplektu. Nažu asmeņi ir izturīgi, bet rokturi - viegli satverami. Ideāli piemēroti dažādiem griešanas uzdevumiem. Komplektā ir pat 5 dažādu veidu naži, sākot no universāliem nažiem līdz mizošanas nazim un NAKIRI. Magnētiskais turētājs kārtīgai virtuvei Lai nekārtīgas un pārpildītas virtuves skapīšu atvilktnes paliek pagātnē. DELIMANO BRAVA CHEF komplektā ir ne tikai 5 naži, bet arī magnētisks turētājs, kas piestiprināms pie sienas. Visus nažus varēsiet droši un ērti glabāt vienuviet, lai Jūs vienmēr tos redzētu un varētu droši paņemt. Virtuves nažus, kas tiek glabāti atvilktnē, var sabojāt saskare ar citiem tērauda priekšmetiem, kā arī tie var ātrāk pazaudēt savu asumu. Ja esat neuzmanīgs, izvelkot no atvilktnes nažus, varat savainoties. Magnētiskais turētājs ļaus novietot nažus drošā un bērniem nepieejamā vietā. 5 praktiski naži un magnētiskais turētājs Komplektā ir 5 naži, kurus visbiežāk izmanto virtuvē ikdienas darbiem. Magnētiskais turētājs nodrošinās drošu nažu uzglabāšanu: Universāls nazis mazāku sastāvdaļu, dārzeņu griešanai (asmens - 15,5 cm, rokturis - 10,5 cm) NAKIRI nazis dārzeņu smalcināšanai (asmens - 17,8 cm, rokturis - 12,7 cm) Filejas nazis gaļas, zivju griešanai (asmens - 20,3 cm, rokturis - 12,7 cm) Nazis plānu gaļas gabaliņu griešanai (asmens - 20,3 cm, rokturis - 12,7 cm) Mizošanas nazis augļu, dārzeņu mizošanai un citiem smalkiem darbiem (asmens - 8 cm, rokturis - 10,5 cm) Magnētiskais turētājs ērtai piestiprināšanai pie sienas (33,5 x 3,4 cm) Asi, plāni un izturīgi nerūsējošā tērauda asmeņi Ikvienam nazim ir plāns un viegls asmens, kas nodrošina precīzu un ātru griešanu, mizošanu, kapāšanu, palīdz veikt citu virtuves uzdevumu izpildi. Visu nažu asmeņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un kalpos gadiem ilgi. Atšķirībā no keramikas nažiem, tērauda naži nesalūzt. Skaistā dizaina nažu komplekts ne tikai kalpos Jums ik dienu, bet arī rotās virtuvi. DELIMANO - prieks gatavot ik dienu! BRĪDINĀJUMI, ĪPAŠĪBAS UN PRIEKŠROCĪBAS Tehniskā informācija: Sastāvs: nažu asmeņi - nerūsējošais tērauds, rokturi - plastmasa, magnētiskais turētājs - 50 % dzelzs, 30 % magnēts, 20 % polipropilēns. Izcelsmes valsts: Ķīna.

Datu lapa
Preču zīmeDELIMANO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU GRIEŠANAS DĒLĪTIS 302755 24CM
+ +
Komplekta cena
11,08 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri