Jauns -25%
ĶĪNAS MISKANTE ROTFEDER
Kods: 0000001427837

ĶĪNAS MISKANTE ROTFEDER

Miscanthus sinensis Rotfeder

Ziedēšanas laiks


IX-X

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


7,90 € 5,93 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Liels, daudzgadīgs vārpaugs. Lapas šauras, garas, aug nokarenā pušķī. Ziedēšanas laikā tas sasniedz 1,5-2 m. Augustā virs lapām paceļas augsti stublāji, kuru galotnē izplešas pūkaini, gari, 25-30 cm, spilgti sarkani violeti sariņi, kas vēlāk nedaudz izgaismojas. Dekoratīvi izskatās arī ziemā, var piesiet. Nepieciešama caurlaidīga, vidēji auglīga, smilšaina, mitra augsne ar pH 4,5-7,5. Stādīt saulainā vietā. Svarīgi, lai neuzkrātos ūdens. Mēslošana nav nepieciešama. Pēc stādīšanas laistīt. Pēc ziemas nogriež agrā pavasarī, atstājot 10 un mazāk cm virs zemes, ataugs no jauna. Stāda pa vienam vai grupās. Viegli stādīt kopā ar citiem daudzgadīgiem augiem. Iztur līdz mīnus 30 grādu salu. Augs izskatās iespaidīgi audzējot kā plašu, sezonālu dzīvžogu plašās vietās.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIX-X
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz1,5-2 m
Aukstā zon5
TaipaP11

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri