-25%
MICRO DOCTOR MIKROORGANISMI SAKNĒM 150 G
Kods: 4771315391409

MICRO DOCTOR MIKROORGANISMI SAKNĒM 150 G

5,99 € 4,49 €/ GAB
29,95 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MICRO DOCTOR
mikroorganismi saknēm Paenibacillus spp.
Mērķis: laistīšanas līdzeklis dārza, dārzeņu un dekoratīvo augu kopšanai. Veicina stādu un pārstādīto augu dīgšanu, sakņu veidošanos un sakņu sistēmas attīstību.
Ietekme: vāju sakņu gadījumā (izstiepti augi palēnināta pašu augu augšana lapas reti sastopamas, saraujas, krokas un maina krāsu augi kļūst dzelteni, attīstās atsevišķi stublāji slikta barības vielu un ūdens uzsūkšanās novājināta imūnsistēma slikta raža) Micro doktor sakņu mikroorganismi: kolonizē augu saknes un aizsargā pret nelabvēlīgiem vides faktoriem veicina sakņu sistēmas attīstību un stādu un pārstādīto augu iesakņošanos stiprina jau augošu augu sakņu sistēmu uzlabo augu uzturu, augšanu un imunitāti. Micro doktor sakņu mikroorganismi Paenibacillus spp. rizosfērā ir iesaistīts slāpekļa fiksācijā, fosfātu un kālija šķīdināšanā, citokinīna un pretmikrobu metabolītu veidošanā. Tas veicina mikroelementu uzsūkšanos un bagātina augsni. Augu saknes kļūst veselas un spēcīgas, tāpēc īpaši piemērotas augu atdzīvināšanai pēc stresa: aukstuma, karstuma, ūdens aizsērēšanas kaitēkļu, patogēnu pieplūdums pesticīdu, sāļu negatīvā ietekme.
Lietošana: norma 30 g uz 10 l ūdens (10 g kausiņa). Laistiet augus bagātīgi atbilstoši to izmēram. Laistiet ik pēc 14 dienām, līdz sakņu sistēma ir spēcīga. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un produkta informāciju. Svars 150 g.

Datu lapa
Preču zīmeMKDS
Iesaiņošanai150 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MICRO DOCTOR MIKROORGANISMI SAKNĒM 150 G
+ + +
Komplekta cena
44,07 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri