-25%
RESPIRATORS FFP1 AR VĀRSTU KRA2365
Kods: 4019444003702

RESPIRATORS FFP1 AR VĀRSTU KRA2365

4,79 € 3,59 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Filtrējošā maska (respirators) - P1 NR D ar Ventex vārstu. Nodrošina aizsardzību pret netoksiskiem putekļiem, miglu un tvaikiem, kuru pamatā ir ūdens vai tauki. Pateicoties ārkārtīgi zemajai gaisa pretestībai, ir viegli elpot un ērti strādāt visu dienu. Ventex vārsts samazina izelpas pretestību, atvieglo komunikāciju un atdzesē iekšējo dobumu. Respirators ir anatomiski veidots, tāpēc nav nepieciešamas deguna skavas. Noapaļotās malas nekairina sejas ādu. Respirators cieši pieguļ pie sejas. Gumijas ir ļoti elastīgas un staipīgas, tāpēc tās ir uzticamākas, uzvelkot vai noņemot respiratoru. Šis respirators izturēja papildu dolomīta putekļu testu. Respirators ir izgatavots no īpaši augstas kvalitātes, antialerģiskas polipropilēna šķiedras, kas pārklāta ar silikona sietu. Materiāls: Polipropilēns [PP].

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri