Kods: 8719152383153

MĀKSLĪGAIS VAINGS CASHMERE 689936 63CM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Mākslīgais Ziemassvētku vainags ir rotājums, ko parasti izmanto Ziemassvētku svinēšanai. Ziemassvētku vainagu var dekorēt ar dažādiem elementiem, kas simbolizē Ziemassvētku garu. Var būt krāsaini gredzeni, metāla vai zelta un sudraba dekoratīvie elementi, mazi burbuļi. Vainagu var dekorēt arī ar lampiņām, kas sniedz mājīgu gaismu un rada svētku noskaņu. Mākslīgajam Ziemassvētku vainagam ir daudz priekšrocību. Pirmkārt, tas ir daudzgadīgs, izturīgs un viegli saglabā savu formu un izskatu. Vainags rotā māju un rada mājīgumu, atceroties tradīcijas un raisot svētku noskaņu. Viņš var būt arī lieliska dāvana Jūsu mīļam cilvēkam. Vainagu var izmantot iekštelpās. Materiāls - PVC mix. Izmēri: D63 cm.

Datu lapa
KrāsaZaļa
Preču zīmeKAEMINGK
TipsVainagi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

VIRTENE 494825 7.5M LĀSTEKAS
+
VIRTENE 494825 7.5M LĀSTEKAS 34,69 € / GAB
Komplekta cena
42,18 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri