-25%
LAUKA MAGONES RED
Kods: 4770168913912

LAUKA MAGONES RED

Papaver dubium L.

Svars


1 g

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Sēklu skaits 1 gramā


~ 10000

1,05 € 0,79 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Lauka magones | Red
Viengadīgas, košas 50–60 cm augstas puķes. Audzē puķu dobēs un ziedošās pļavās. Iecienītas košo ziedu un bagātīgās ziedēšanas dēļ. Nav nepieciešami īpaši augsnes nosacījumi, zied arī nabadzīgās augsnēs. Ja šīm puķēm ļauj noziedēt un izkaisīt sēklas, mākamajā gadā ziedēs nesētas. Pārziedējušu puķu galviņas izmantojamas floristikas kompozīcijām, kaltētas ziedlapiņas ilgi nezaudē krāsu. Lieliski sader ar citām puķēm: rudzupuķēm, kumelītēm, ešolcijām.

Datu lapa
Svars1 g
Ziedēšanas laiksVI-VII
Augu augstums, cm50-60 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 10000
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri