Jauns -25%
PURFIX MITRĀS SALVETES MĒBEĻU TĪRĪŠANAI 60GAB
Kods: 4820207591561

PURFIX MITRĀS SALVETES MĒBEĻU TĪRĪŠANAI 60GAB

1,74 € 1,31 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Mitrās salvetes mēbeļu tīrīšanai Purfix 60 gab.

Mitrās salveteslamināta, koka virsmu un ādas mēbeļu kopšanai. Pateicoties īpašajam losjonu saturam, kas ir daļa no salvetēm, tās maigi attīra koka un ādas virsmas no netīrumiem un putekļiem, tās nesabojājot.

Piemērots viegli pulētām virsmām, piešķir spīdumu, neatstājot svītras.
Viegli lietojams un nav nepieciešama skalošana.
Palīdz ātri veikt higiēnisku ātru tīrīšanu, neizmantojot papildu mazgāšanas līdzekļus.
Bez alkohola.
LIETOŠANA: atveriet iepakojumu, noņemiet nepieciešamo salvešu daudzumu un atkal cieši aizveriet iepakojumu, lai novērstu izžūšanu.

Vienas salvetesizmēri: 175 x 180 mm

Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Tikai ārīgai lietošanai. Sargāt no tiešiem saules stariem un uzglabāt 1m attālumā no siltuma avotiem. Nelietot roku un sejas ādas kopšanai, kā arī izvairīties no saskares ar pārtiku.

Uzglabāt sausā vietā, temperatūrā no 0°C līdz +30°C.

SASTĀVS: <5% nejonu virsmaktīvās vielas, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Citric Acid, Acrylic Copolymer, sodium salt, Benzyl-c12-14-alkyldimethyl chlorides, aromāts.

Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.

Vislabāk lietot līdz beigām: norādīts uz iepakojuma.

60 gab.

Izcelsmes valsts: Ukraina.

Ražotājs: Sunvita Group Ltd, Regiunea Ivano-Frankivsk., Ukraina 76018

Datu lapa
Preču zīmePURFIX

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri