-25%
FITONIJAS (FITTONIA) MIX 12Ø20H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 890000014808

FITONIJAS (FITTONIA) MIX 12Ø20H

Fittonia

8,50 € 6,38 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Fitonija (Fittonia) Tas ir ļoti burvīgs un krāsains augs, kas ir viegli audzējams mūsu mājas apstākļos. Fitonija ir populāra pateicoties lapu krāsu daudzveidībai un košajām dzīslām uz lapām, kas piešķir augam unikālu izskatu. Var audzēt kā nokarenu ziedu. Bieži audzē terārijos vai dažādos konteineros. Audzēšana: austrumu vai dienvidu pusē. Apgaismojums: vieta gaiša, aizsargāta no tiešiem saules stariem, jo augs ļoti ātri apdeg. Temperatūra: 15–26 °C. Laistīšana: bieži, neļaujot substrātam izžūt. Ūdenim jābūt mīkstam. Apsmidziniet lapas ar ūdeni, tam patīk relatīvais mitrums. Miega periods: laistīt reizi nedēļā rudenī un ziemā. Substrāts: komposts, smilšaina vai kūdra pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža. Mēslošana: pavasara-rudens periodā mēslot divas reizes mēnesī ar minerālmēsliem, kas paredzēti lapu augiem. Atzarošana: nav nepieciešama, ja vien nevēlaties retināt lapotni. Pārstādīšana: jauni augi - katru gadu, 5 gadus veci un vecāki augi jāpārstāda ik pēc 2-3 gadiem. *Preces attēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no attēlā redzamās. *Krāsa tiek izvēlēta nejauši.

Datu lapa
Augu augstums, cm20
Preču zīmeJ.VAN VLIET
Augu iedalījumsLapu ziedi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri