Kods: 8718861454925

KRŪZE UN APAKŠTASĪTE TABO 1047470 KRĒMKRĀSAS

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vecināti un izturīgi — tas ir labākais veids, kā raksturot Tabo traukus no Mica Decorations. Aizmirstiet par baltu porcelānu ar perfektām līnijām tā vietā ieviesiet roku darbus un neitrālu toņu izstrādājumus. Katrs atsevišķs produkts ir unikāli autentisks, lai tas sniegtu jums prieku. Piemēram, šī keramikas krūze un apakštase. Vēl garšīgākai kafijas krūzei! Krūzīte un apakštase ir karstumizturīgas līdz 180 °C un pēc lietošanas tās var likt trauku mazgājamajā mašīnā. Krēmkrāsa lieliski sader ar citiem galda piederumiem. Vai arī kombinējiet ar citiem "Tabo" klāsta izstrādājumiem, lai papildinātu savu komplektu.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU KERAMIKAS ŠĶĪVIS 309798 27CM
+ +
Komplekta cena
33,95 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri