Kods: 8718861967067

KRŪZE TABO 1099983 0,325L BALTA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Vecināti un izturīgi — tas ir labākais veids, kā raksturot Tabo traukus no Mica Decorations. Aizmirstiet par baltu porcelānu ar perfektām līnijām tā vietā ieviesiet roku darbus un neitrālu toņu izstrādājumus. Katrs atsevišķs produkts ir unikāli autentisks, lai tas sniegtu jums prieku. Tagad šī H9 x Ø9 keramikas krūze ir pieejama arī baltā krāsā, bet ar tradicionālu izskatu ar brūnu maliņu. Skaisti jebkurā interjerā! Krūze ir karstumizturīga līdz 180 °C un ir piemērota lietošanai gan mikroviļņu krāsnī, gan trauku mazgājamā mašīnā. Vēl garšīgākai kafijas krūzei! Apvienojiet šo produktu ar citiem "Tabo" klāsta produktiem, lai pabeigtu savu komplektu.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU SALĀTU TRAUKS 275683
+ +
Komplekta cena
20,15 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri