Kods: 0000001429497

KRŪMMELLENE AURORA

Vaccinium Aurora

Ziedēšanas laiks


V

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX

14,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Auglīga, vēlu ražojoša šķirne. Uzaug līdz 1,6-1,8 m augsts krūms. Zied 3-4 nedēļas ar baltiem, zaļgani, sīkiem, kausveida formas ziediem. Ogas zilas, ar vaskotu apvalku, nelielas un saldas. Nobriest pakāpeniski no jūlija vidus. Augsne - skāba, ph 4-5,5, irdena, mitra, viegla, gaisa un ūdens caurlaidīga, auglīga, tāda, kas neuzkrāj ūdeni. Ja augsne nav pietiekami skāba, barības vielas netiek absorbētas un krūmmellenes iet bojā. Stādiet saulainā, no vēja aizsargātā vietā. Pēc iestādīšanas mulčējiet. Agri pavasarī izgrieziet visus slimos, saslimušos, sapinušos un sala nogurdinātos zarus, kas gulēja uz zemes, atstājot tikai spēcīgākos, nekrustojošos, ražīgus un veselīgus dzinumus. Krūmmellene ir pašapputeksnējoša, taču lielāku un bagātīgāku ražu var iegūt, ja blakus iestādīs vismaz vairākas šķirnes.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV
RažaVIII-IX
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz1,5-2 m
Aukstā zon5
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri