Jauns
GARDENA DĀRZA ATKRITUMU MAISS 220L
Kods: 4066407502550

GARDENA DĀRZA ATKRITUMU MAISS 220L

45,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

GARDENA "Pop-up" taisnstūrveida L izmēra dārza atkritumu maiss ir ideāla atkritumu tvertne, kas ir viegli tīrāma, izturīga un neaizņem daudz vietas.

Taisnstūra formas
Taisnstūra formas atkritumu maisu var novietot uz sāniem, un tā neaizripos. Tas novērš nepieciešamību noliekties, lai savāktu lapas, un nodrošina mugurai draudzīgu, ergonomisku pozīciju dārza atkritumu savākšanai un grābšanai.

Viegli pārnēsājams, izturīgs dārza maiss
Pastiprinātā apakšdaļa nodrošina, ka dārza atkritumu maiss ir īpaši izturīgs pat tad, ja to velk pa nelīdzenu virsmu. Turklāt maisam ir 4 iebūvētas cilpas ērtai dārza atkritumu pārvietošanai.

Regulējams augstums
Atkritumu maisu var regulēt līdz 3 dažādiem augstumiem atkarībā no jūsu vajadzībām. Pilns 60 cm augstums ir maksimālais uzpildes līmenis, bet 45 cm vidējais pakāpiens nodrošina īpaši ērtu transportēšanu zemā bagāžniekā. Dārza maisu var salocīt plakanu, lai tas aizņemtu mazāk vietas.

Pārstrādātie materiāli
GARDENA dārza atkritumu maiss ir izgatavotas no vairāk nekā 70 % pārstrādātas plastmasas, kas iegūta no sadzīves atkritumiem.

Ilgtermiņa garantija
GARDENA piedāvā piecu gadu garantiju šim produktam, ja reģistrējaties tīmekļa vietnē 3 mēnešu laikā pēc tā iegādes: gardena.com/en/c/support/product-registration. Ar garantijas noteikumiem var iepazīties šeit: gardena.com/en/c/warranty.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri