Jauns
SAUSSERDIS ĒDAMAIS WOJTEK
Kods: 8592663084647

SAUSSERDIS ĒDAMAIS WOJTEK

Lonicera kamtschatica Wojtek

Ziedēšanas laiks


IV

Saulaina vieta


Raža


VI

Daudzgadīgs


15,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Polijas izcelsmes šķirne. Lapkoks, augļu krūms. Krūms ir ilgmūžīgs, var augt līdz 30 gadiem. Zied bez lapām, jau aprīļa sākumā. Pirmās ogas jūnija sākumā. Augļi/ogas ir ļoti garšīgi, iegareni, tumši zili, lieli, saldi un skābi. Raža līdz 5 kg no krūma vienā sezonā. Nav prasīgs, izturīgs pret salu. Mēslojiet aprīlī ar kompleksiem mēslošanas līdzekļiem. Augsne vidēji skāba, auglīga, mitra, caurlaidīga. Pēc stādīšanas mulčēt. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Krustzieži - lai iegūtu labu ražu, ir svarīgi, lai blakus augtu vēl vismaz viens citas šķirnes krūms. Augu novērtē vitamīnu un antioksidantu dēļ. Atzarot var sākt 4-5 gadus vecus krūmus. Sausserdis aug uz pagājušā gada dzinumiem, tāpēc to, tāpat kā zemenes, nevar saīsināt. Atzarošanu veic, retinot krūmu, noņemot vecākos, vairs neproduktīvos zarus, nogriežot tos līdz zemei. Veselam, harmoniskam krūmam jābūt 8-12 dažāda vecuma zariem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV
RažaVI
Platums, cm1-1,5 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz1,5-2 m
Aukstā zon3
TaipaC4

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri