Tikai internetā
-40,00 €
TUNABONE KAMADO CLASSIC L ZAĻŠ
Kods: 4770070881613

TUNABONE KAMADO CLASSIC L ZAĻŠ

685,00 € 645,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

TunaBone Kamado Classic 23" (L izmērs) grils TUNABONE Kamado Classic ir universāls klasisks grils, kas izgatavots no karstumizturīgas keramikas. Šī atsperu sistēma nodrošina ērtu vāka atvēršanu un izturību, savukārt stingras tērauda kājas un bloķējošie riteņi garantē stabilitāti. TUNABONE Kamado Classic grili lieliski piemēroti dažādu ēdienu pagatavošanai, piemēroti cepšanai gan augstās, gan zemās temperatūrās. Pateicoties lieliskajām siltuma saglabāšanas īpašībām, augstu temperatūru var sasniegt un uzturēt, precīzi kontrolējot gaisa plūsmu caur augšējo un apakšējo atveri. Krāsa: zaļa Diametrs: 59.5 cm. Gatavošanas zonas diametrs: 51.5 cm. Svars: 111kg. Dziļāks par 21″ grils, tāpēc tas ir piemērots lieliem ēdieniem (piemēram, tītara gaļai). Piemērots ģimenēm vai draugiem no 10 līdz 12 cilvēkiem. KAMADO CLASSIC BARBEKJŪ KOMPLEKTA PIEDERUMI UN IEKŠĒJĀS DAĻAS: Kurtuve, kurtuves pelnu režģis un cepšanas režģis Uzlabota viengabala un stabila iekšējā virsma - kurtuve, kurtuves pelnu reste, nerūsējošā tērauda cepšanas režģis. Divu zonu gatavošanas sistēma (divi pusdeflektori un divu zonu grils) Divu zonu grila sistēma (divi pusdeflektori un divu zonu grils) Šī ir revolucionāra daudzfunkcionāla, dažāda augstuma grila konstrukcija, kas ļauj pagatavot dažādus ēdienus dažādos stilos vienlaicīgi un dažādās temperatūrās. Izveidojiet grilā dažādas karstuma zonas ar pusmēness deflektoru - novatorisku dizainu, kas daļēji bloķē tiešu karstumu un atklātu liesmu. Akmens picas cepšanai Akmens picas cepšanai. Vienmērīgai kraukšķīgas picas, plakanas maizes un citu gardumu cepšanai. Pelnu tīrīšanas instruments ir paredzēts ērtai pelnu tīrīšanai. Grila tīrīšanas birste. To var izmantot, ja nepieciešams ātri notīrīt no grila pārtikas paliekas vai citus netīrumus. Lietus pārsegs Lietus pārsegs. Kad grils ir atdzisis un netiek lietots, pārklājiet to ar lietus pārsegu, lai nodrošinātu papildu aizsardzību.

Datu lapa
Preču zīmeTUNABONE
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

TUNABONE KAMADO CLASSIC L ZAĻŠ
+ +
Komplekta cena
659,61 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri