Svars
Sēšanas laiks dēstiem
Sēšanas laiks laukā
Pārstādīšana
Saulaina vieta
Raža
Sēklu skaits 1 gramā
1,00 € 0,75 €/ GAB
Pieejamība: Ir noliktavā
*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.
(izvēle nākamajā solī)
Kopīgot
Month | Jan | Feb | Mar | Apr | May | Jun | Jul | Aug | Sep | Oct | Nov | Dec |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Sēšanas laiks laukā | ||||||||||||
Raža | ||||||||||||
Sēšanas laiks dēstiem |
Svars | 2 g |
Sēšanas laiks laukā | V-VI, 3-4cm |
Pārstādīšana | V-VI |
Raža | VII-VIII |
Saulaina vieta | Jā |
Sēšanas laiks dēstiem | IV, 3-4 cm |
Audzēšanas vieta | Laukā |
Šķirnes agrīnums | Vidēji agra |
Lapu krāsa | Zaļa |
Zīmols | ŽALIA STOTELĖ |
Sēklu skaits 1 gramā | ~6-8 |
Valodas uz iepakojuma | DE, LV, EN, LT, EE |
Attālums, cm | 70x60-70 |
KABAČI GENOVESEVidēji agrīna, ražīga šķirne. Ražu var novākt pēc 55 dienām. Siltumnīcās vai lecektīs izaudzēti stādi palīdz ātrāk ienākties. Stādus uz lauka izstāda, kad beigušās salnas. Jaunie augļi ir ļoti garšīgi, piemēroti konservēšanai.
KABAČI NIMBA Agrīna, ražīga krūmveida cukini šķirne. Ražu var novākt pēc 45–50 dienām. Augļi gaiši zaļi ar tumšākām svītrām, skaisti iegareni, cilindrveida formas. Mīkstums gaišs, stingrs, ar maigu garšu. Lieto svaigā veidā, cepšanai, sautēšanai un konservēšanai.
Augļi cilindriski, līdz 20–60 cm gari, dzeltenā krāsā. Cukini – siltummīlošs dārzenis, tāpēc to sēj tad, kad augsne 10 cm dziļumā ir sasilusi līdz +10 – +12ºC temperatūrai.Piemēroti lietošanai svaigā veidā, var cept, sautēt, konservēt.
Agrīna šķirne, raža novāc pēc 50 dienām. Ja stādus audzē siltumnīcā, tos izstāda laukā pēc salnām. Jaunie augļi ļoti garšīgi, piemēroti konservēšanai, no tiem gatavo salātus, vāra ievārījumus.
KABAČI GENOVESE Vidēji agrīna, ražīga šķirne, raža novāc pēc 55 dienām. Ja stādus audzē siltumnīcā, tos izstāda laukā pēc salnām. Jaunie augļi ļoti garšīgi, piemēroti konservēšanai, no tiem gatavo salātus, vāra ievārījumus.
Vidēji agrīna, auglīga šķirne. Raža tiek novākta pēc 48 dienām. Siltumnīcās audzētie stādi sāk nogatavoties ātrāk. Stādi tiek stādīti ārā pēc salnām. Ziemas laikā saknes pārziemo augsnē
Veģetācijas periods – 60 dienas. Cukīni cilindra formas, zaļi ar gaišākām svītrām. Tos var cept, sautēt, konservēt, jaunus augļus var ēst svaigus.
Ļoti agrīns, ražīgs, pret slimībām izturīgs krūmveida hibrīds. Augs lekns. Augļi ar tumši zaļu, spīdīgu miziņu. Augļi piemēroti konservēšanai, cepšanai, sautēšanai, pildīšanai. Lai iegūtu agrāku ražu, ieteicams izaudzēt stādus. Tos uz lauka izstāda pēc salnām. Ražu vāc 2–3 reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainās, no vēja pasargātās vietās.
Augļiem šķīvīša forma,mīkstums balts, garšīgāks nekā kabačiem vai cukini. Ir patīkama jaunu sēņu un gurķu piegarša. Lai iegūtu agrāku ražu, ieteicams audzēt stādus
Augļi ar tumši zaļu miziņu. Cukini lieto svaigas, var cept, sautēt, konservēt. Vislabāk aug auglīgā, ar organisku mēslojumu mēslotā augsnē.
Agrīna, ļoti ražīga krūmveida hibrīda šķirne. Veģetācijas ilgums – 51 d. Augļi cilindriskas formas, 18–20 cm gari, tumši zaļā krāsā, ar spīdošu miziņu, baltu mīkstumu. Ilgs ražas ievākšanas laiks – miza ilgi nekļūst cieta un nebriest sēklas. Viegli noplūkt. Augļi piemēroti konservēšanai, cepšanai, sautēšanai, pildīšanai.
KABAČU PALADIN H & TERMINATOR H MAISĪJUMS Agrīnu, ražīgu, pret slimībām izturīgu hibrīdu šķirņu maisījums. Šķirnes ar dekoratīvajām lapām un augļiem lieliski iederēsies gan uz balkona, gan dārza dobē. Lai ēstu svaigus kabačus, augļus plūc ik pēc 2– 4 dienām, konservēšanai – ik pēc 6 dienām.Lai iegūtu agru ražu, sēklas jāsēj podiņos, pēc salnām...
Krūmveida šķirne. Augļi cilindriski, līdz 20–60 cm gari, dzeltenā krāsā. Vislabāk aug auglīgā, ar organisko mēslojumu mēslotā augsnē, saulainā vietā. Cukini - dārzenis, kam patīk siltums, tāpēc to sēj tad, kad augsne 10 cm dziļumā sasilst līdz 10–12 ºC temperatūrai. Augļiem maiga garša, piemēroti diētas uzturam, tajos daudz vitamīna C un minerālvielu....
Agrīna ražīga krūmu šķirne. Augs ir kupls. Augļi ir gareni, apmēram 20 cm gari, ar gaiši zaļu spīdīgu miziņu. Augļus var konservēt, cept, sautēt, pildīt. Lai iegūtu ražu agrāk, ieteicams izaudzēt stādus. Tos augsnē stāda, kad beigušās salnas. Ražu ievāc 2–3 reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā vietā aizvējā.
Ļoti ražīgs, vidēji agrīns un pret slimībām izturīgs hibrīds. Šķirni var audzēt uz lauka vai zem seguma. Augļi cilindra formas, 20–24 cm gari, spīdīgi, zaļi ar gaišākām svītrām. Ilgs ražas ievākšanas laiks – miza ilgi nekļūst cieta, sēklas nenobriest. Viegli noplūkt. Augļi piemēroti konservēšanai, cepšanai, sautēšanai un pildīšanai.
Agrīna, ražīga, pret miltrasu izturīga krūmveida patisonu šķirne. Veģetācijas periods 70 dienas. 4-5 cm diametra augļi piemēroti konservēšanai, lielāki - cepšanai, sautēšanai un pildīšanai. Lai iegūtu agrāku ražu, ieteicams izaudzēt stādus. Uz lauka izstāda pēc salnām. Ražu novāc divas vai trīs reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā, no vēja...
Agrīns, ļoti ražīgs hibrīds, vienam augam izaug aptuveni 15–20 cukini. Augļi ar dzeltenu miziņu, mazi, olas formas, sver 400–600 g. Pilnīgi nobriedušam mīkstumam raksturīga izcila “spageti” struktūra – tas ir dzeltenīgs, ar riekstu pēcgaršu. Augļi labi saglabājas ziemā.
Agrīna, ražīga krūmveida šķirne. Veģetācijas periods 55 dienas. Augļi apaļi, tumši zaļi, ar lielisku garšu, sver 400–800 gramus. Ēd svaigus, pildītus, ceptus, sautētus, konservētus. Labi aug auglīgā augsnē, saulainās vietās. Cukini sēj, kad augsnes temperatūra 10 cm dziļumā sasniedz 10–12 ºC. Lai ražu iegūtu agrāk, stādiņus izaudzē podiņos. Stādus uz...
Strauji augoša krūmveida šķirne. Veģetācijas ilgums – 60 dienas no iesēšanas brīža. Augļi gareni, ar gaiši zaļu miziņu, 15–20 cm gari, ar kraukšķīgu un gardu mīkstumu. Augam daudz ziedu, kurus pildot un izcepot, var pagatavot izcilas uzkodas. Jaunus, līdz 10 cm garus cukini varat ēst svaigus, bet lielākie būs piemēroti daudz dažādu gardu un viegli...
Agrīns, ražīgs krūmveida hibrīds. Augs lekns. Augļi dzeltenā krāsā, izaug līdz 20–25 cm gari. Augļi piemēroti konservēšanai, cepšanai, sautēšanai, pildīšanai. Lai iegūtu agrāku ražu, ieteicams izaudzēt stādus. Tos uz lauka izstāda pēc salnām. Ražu vāc 2–3 reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainās, no vēja pasargātās vietās.
Vidēji agrīna krūmveida šķirne. Veģetācijas periods – 60 dienas. Augļi cilindriski, 20–25 cm gari, zaļi ar gaišākām svītrām. Piemēroti lietošanai svaigā veidā, cepšanai, sautēšanai, konservēšanai. Labi aug auglīgā augsnē, saulainā vietā. Sēj, kad augsnes temperatūra 10 cm dziļumā sasniedz 10–12 ºC. Siltumnīcās vai lecektīs izaudzētie stādi sāk...
Agrīna, ražīga krūmveida šķirne. Veģetācijas periods – 70 dienas. Augļi ar dzelteni oranžu miziņu, mīkstums dzeltens. 4–5 cm diametra augļi piemēroti konservēšanai, lielāki – cepšanai, sautēšaai, pildīšanai. Lai ražu iegūtu agrāk, ieteicams izaudzēt dēstus. Ražu novāc divas vai trīs reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā, no vēja pasargātā...
Vidēji agrīna, ražīga krūmveida hibrīda šķirne. Augļi apaļi, ar dzeltenu spīdīgu miziņu. Visgaršīgākie ir nepārauguši – apmēram 5–8 cm diametrā. Augļi piemēroti konservēšanai, cepšanai, sautēšanai, pildīšanai. Lai ražu iegūtu agrāk, ieteicams izaudzēt dēstus. Tos augsnē stādā, kad beigušās salnas. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā, no vēja pasargātā...
Agrīna, ražīga krūmveida šķirne. Augļa miziņa tumši zaļa, mīkstums balts, gardāks nekā kabačiem vai cukīni. Augļi 4–5 cm diametrā, piemēroti konservēšanai, lielākie cepšanai, sautēšanai, pildīšanai. Lai iegūtu agrāku ražu, ieteicams stādīt dēstus. Ražu novāc 2–3 reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā, no vēja pasargātā vietā.
Vidēji agrīna krūmveida šķirne. Veģetācijas periods 52 dienas. Augļi apaļi, ar plānu, zaļu miziņu, lielisku garšu. Var ēst svaigus, cept, sautēt, konservēt. Labi aug auglīgā augsnē, saulainā vietā. Sēj, kad augsne 10 cm dziļumā ir iesilusi līdz 10–12 ºC. Siltumnīcās vai lecektīs izaudzētie stādi sāk nogatavoties ātrāk. Dēstus stāda laukā, kad beigušās...
Agrīna, ražīga krūmveida šķirne. Veģetācijas periods – aptuveni 50 dienas. Augļa miziņa gaiši zaļa, mīkstums balts, gardāks nekā kabačiem vai cukīni. Augļi piemēroti konservēšanai, lielākie – cepšanai, sautēšanai un pildīšanai. Lai ražu iegūtu agrāk, ieteicams stādīt dēstus. Ražu novāc 2–3 reizes nedēļā. Vislabāk aug auglīgā augsnē, saulainā, no vēja...
Agrīna, ražīga šķirne. Augļi cilindriskas formas, gludi. Jo biežāk tiek novākti, jo lielāku ražu no kabačiem var iegūt. Augiem vajag siltumu un mitrumu. Sēj pēc salnu beigšanās, kad augsne 10 cm dziļumā iesilst līdz 10–12°C. Audzēšanai uz lauka izvēlas no vēja pasargātu vietu, kas nav pārāk slapja. Lai iegūtu agrāku ražu, audzē no stāda. Var lietot...
Vidēji agrīna krūmu cukini šķirne. Augļi ar tumši zaļu miziņu. Cukini lieto svaigas, var cept, sautēt, konservēt. Vislabāk aug auglīgā, ar organisku mēslojumu mēslotā augsnē. Cukini ir siltumu mīlošs dārzenis, tāpēc to sēj, kad augsnes temperatūra 10 cm dziļumā iesilusi līdz 10–12 ºC. Siltumnīcās un lecektīs izaudzētie stādi sāk ražot agrāk. Dēstus uz...
Krūmveida šķirne, izturīga pret slimībām. Veģetācijas periods 53–58 dienas. Augļu forma atgādina zoss kaklu, bet uz dzeltenās mizas paaugstinātas kārpiņas. Pārtikā lieto jaunus augļus, kuriem raksturīga izcila garša un tekstūra. Tos var konservēt, cept, sautēt, pildīt. Lai ražu iegūtu agrāk, ieteicams izaudzēt dēstus.
Dēstiem sēj siltumnīcā aprīlī, maijā. Laukā dēstus izstāda pēc salnām, saulainā, no vējiem pasargātā vietā, trūdvielām bagātā augsnē. Māslošanai ieteicams labi satrūdējis komposts vai modernie, sausie, granulētie organominerālie māslojumi. Patēriņam ieteicams vākt npārbriedušus, 18-30 cm garus dārzeņus.