Jauns
HEIHĒRA HIBR. PARIS
Kods: 4751012963246

HEIHĒRA HIBR. PARIS

Heuchera x hybrida Paris®

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


10,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, ziedošs zieds ar noapaļotām lapām. Lapas no gaiši zaļām, gandrīz baltām līdz bagātīgi zaļām, bagātīgi rievotas ar tumši zaļām dzīslām. Ziedkopas ir garas, aptuveni 60 cm garas, un pūkaini sīkās, spilgti rozā krāsas ziediņu vārpas veido lielisku kontrastu ar lapu neparasto krāsu. Šķirnes priekšrocība ir atkārtota ziedēšana, kas ilgst līdz salnām. Šķirne piemērota griešanai. Ļoti izturīgs augs, labi pārziemo. Augsnei jābūt mēreni auglīgai, vēlams, lai tā būtu sausāka nekā pārāk mitra. Aug visās vietās, vēlama daļēji ēnaina vieta. Stāda grupās, puķu dobes malās, krāsu daudzveidības dēļ viegli kombinēt ar citām ziemcietēm. Ar īpašu piesardzību var audzēt āra podos. Izturīgs pret slimībām un kaitēkļiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
Platums, cm0,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz0,25-0,6 m
Aukstā zon4
TaipaP13
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri