Jauns
HEIHĒRA HIBR. LIME MARMALADE
Kods: 4751012963437

HEIHĒRA HIBR. LIME MARMALADE

Heuchera x hybrida Lime Marmalade®

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


10,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs augs ar dekoratīvi krāsainām lapām. Kompakta izmēra cers, aug pudurā. Lapas ir krunkainas, spilgtas, laima citrona krāsa, kas paliek nemainīga. Zvana formas ziedi ir krēmīgi balti, sakopojušies taisnās ziedkopās uz augstiem kātiem virs lapotnes. Lai arī tas ir izturīgs pret sausumu, augam nepatīk pārāk izkaltusi augsne. Augsnei jābūt vidēji ūdenscaurlaidīgai, ik pēc pāris gadiem mēslotai ar kompostu vai mēslojumu. Ziemo ārā, ja ziema ir ļoti auksta, virszemes daļa var aiziet bojā, bet saknes paliek dzīvas un pavasarī augs atjaunosies. Pacieš ēnainas vietas. Stāda grupās, puķu dobes malās, krāsu daudzveidības dēļ viegli kombinēt ar citām ziemcietēm. Ar īpašu piesardzību var audzēt āra podos. Izturīgs pret slimībām un kaitēkļiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums, cm0,3 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaKrēmkrāsa
Izaug līdz0,3-0,5 m
Aukstā zon4
TaipaP13

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri