Jauns
HEIHĒRA ELECTRA
Kods: 0000001437423

HEIHĒRA ELECTRA

Heuchera

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs, ziedošs zieds ar noapaļotām lapām. Lapas ir dekoratīvas, spilgti dzeltenas ar zaļu nokrāsu un spilgti sarkanām vēnām. Tas zied ar baltiem, zvanveida ziediem uz stāviem, apmēram 50 cm kātiem, veidojot perfektu kombināciju ar lapām. Ļoti izturīgs augs, labi pārziemo. Augsnei jābūt mēreni auglīgai, vēlams, lai tā būtu sausāka nekā pārāk mitra. Aug visās vietās, vēlama daļēji ēnaina vieta. Piemērots visiem puķu dārziem, akmens dārziem, konteineriem.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PUĶU PODS ĀRAM TERMO 276391 49CM MELNS
+
PUĶU PODS ĀRAM TERMO 276391 49CM MELNS 26,99 € / GAB
Komplekta cena
34,40 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri