Jauns
HEIHĒRA CHERRY TRUFFLES
Kods: 0000001421804

HEIHĒRA CHERRY TRUFFLES

Heuchera Cherry Truffles

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs augs ar dekoratīvi krāsainām lapām. Kompakta izmēra cers, aug pudurā. Lapas ir nedaudz noapaļotas, ar iegriezumiem, viļņotas, bagātīgas, tumši violetas, purpursarkanas krāsas. Lapu apakšdaļa ir košāka, ar sārtu nokrāsu. Ziedi ir zvanveida, koncentrēti stāvās ziedkopās, paceļas virs lapotnes uz augstiem kātiem, krēmīgas krāsas. Ziedi ar lapām veido ļoti skaistu krāsu kontrastu. Lai gan tas ir sausumu izturīgs augs, tam nepatīk pārkaltusi augsne. Augsnei jābūt vidēji ūdenscaurlaidīgai, ik pēc pāris gadiem mēslotai ar kompostu vai mēslojumu. Ziemo ārā, ja ziema ir ļoti auksta, virszemes daļa var aiziet bojā, bet saknes paliek dzīvas un pavasarī augs atjaunosies. Pacieš ēnainas vietas. Stāda grupās, puķu dobes malās, krāsu daudzveidības dēļ viegli kombinēt ar citām ziemcietēm. Ar īpašu piesardzību var audzēt āra podos. Izturīgs pret slimībām un kaitēkļiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-IX
Platums, cm0,35 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaKrēmkrāsa
Izaug līdz0,3-0,5 m
Aukstā zon4
TaipaC2

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ZEMES MAISĪJUMS UZ BIOHUMUSA BĀZES DĒSTIEM UN PUĶĒM 10 L
+ +
Komplekta cena
40,03 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri