Kods: 4016739677907

HUNTER SVILPE JULA 2-VU TOŅU 7x2CM HUNT67790

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Tātad jūs vēlaties kontrolēt savu suni jebkurā situācijā un likt viņam atgriezties ar vienu svilpienu? To var izdarīt – ar divtoņu svilpi JULA un, protams, ar nelielu mērķtiecīgu treniņu. Šī suņa svilpe ļauj atskaņot divus dažādus toņus dažādās frekvencēs. Tas ļauj izsaukt suni ārkārtas situācijā, kad viņš vai viņa vairs nedzird jūsu balsi. Divu toņu svilpe ir izgatavota no plastmasas, padarot to patīkami vieglu un noturīgu pret laikapstākļiem. To var viegli piestiprināt pie drēbēm vai pakārt kaklā – pēc saviem ieskatiem. Pieejami divi dažādi svilpes toņi (4700 Hz, 3100 Hz) Ļauj ātri un viegli sazināties ar suni jebkurā situācijā, to var regulējami piestiprināt pie apģērba pēc saviem ieskatiem.

Datu lapa
Preču zīmeHUNTER

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SINTĒTISKA ASP KAKLA SIKSNA 20MM 40-55CM MELNA FL5363644
+ +
Komplekta cena
9,64 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri