Tikai internetā
GARDENA SMART SENSORA VADĪBAS KOMPLEKTS
Kods: 4078500049023

GARDENA SMART SENSORA VADĪBAS KOMPLEKTS

289,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

GARDENA "viedo" sensoru vadības komplekts ļauj pilnībā automātiski, optimāli un pēc pieprasījuma laistīt jūsu dārzu. Tas sastāv no viedā sensora, viedās ūdens kontroles un viedā maršrutētāja. Kopā ar bezmaksas GARDENA viedo lietojumprogrammu (iOS / Android) jūs varat iestatīt individuālu laistīšanas laiku un ātri un precīzi izmērīt mitrumu. Kompaktajam un precīzajam viedajam sensoram ir ārkārtīgi liela mērīšanas zona, un tas aprēķina augsnes mitrumu augu saknēs. Izmērītās vērtības, piemēram, mitruma līmenis un zemes pašreizējā temperatūra, tiek nosūtītas internetā tieši uz GARDENA lietotni viedtālrunī vai planšetdatorā, izmantojot maršrutētāju. Tagad jūs varat uzraudzīt, ieslēgt un pielāgot savu dārza laistīšanas sistēmu jebkurā laikā, lai kur jūs atrastos. Laistīšana tiek veikta, izmantojot viedo ūdens kontroli, kas ir vienkārši un tieši uzstādīta uz dārza krāna un ļauj ieprogrammēt dažādus grafikus. Izmantojot sensora savāktos datus, jūs tagad varat efektīvi un ekonomiski laistīt savu dārzu atbilstoši savām vajadzībām. Uzlabota laistīšanas sistēma nodrošina, ka zāliens tiek laistīts tikai tad, ja izmērītais augsnes mitrums nokrītas zem noteiktas vērtības. Tas novērš nevajadzīgu dārza laistīšanu pēc ilgstoša lietus. Tas ne tikai aizsargā jūsu augus, bet arī ietaupa ūdeni. Ūdens kontroli var ieslēgt un izslēgt manuāli, nospiežot pogu. Ar salnām un pārāk zemām temperatūrām viedā lietotne brīdina, ja vienmērīga darbība vairs nav garantēta, jūs pat varat apturēt laistīšanas grafiku, izmantojot ziemas režīmu. Viedās vadības komplektu jebkurā laikā var paplašināt ar GARDENA viedās sistēmas papildu ierīcēm, piemēram, GARDENA “Micro-Drip-System“ vai “Sprinklersystem“. Viedo sensoru un viedo ūdens kontroli darbina attiecīgi 2 vai 3 AA baterijas, kas ļauj bezvadu režīmā darboties visu dārza sezonu. Ar viedo laistīšanas sistēmu un robotizēto zāles pļāvēju jūs varat rūpēties par savu dārzu no jebkuras vietas.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA SMART SENSORA VADĪBAS KOMPLEKTS
+ +
Komplekta cena
296,28 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri