Kods: 4770168919341

SAULESPUĶU SĒNALU GRANULAS APKUREI 14KG

3,99 €/ GAB
0,29 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Saulespuķu sēklu granulas ražo no saulespuķu sēklu čaumalas. Salīdzinot ar citiem siltuma avotiem, saulespuķu granulu siltumvadītspēja ir aptuveni 20 Gj/Mt. Šīs īpašības palīdz ietaupīt degvielu – dedzinātavas radīto pelnu daudzums ir aptuveni 2,5 procenti, bet galvenais, ka tām nav negatīvas ietekmes uz vidi. Visizplatītākais pielietojums ir rūpnieciskie apkures katli lielu ražošanas telpu, rūpnīcu, viesnīcu, lielu elektrostaciju, rūpniecisko objektu un nelielu mājokļu apkurei. Saulespuķu granulas ir videi draudzīgs materiāls apkurei. tā kā tās ir granulas, tās var ērti uzglabāt nelielā noliktavā. Saulespuķu granulas nodrošina ļoti labu ieguldījumu atdevi. KĀPĒC APKUREI JĀIZMANTO SAULESPUĶU GRANULAS?Tie ir ļoti kaloriski, ekoloģiski un nepiesārņo vidi. Ar granulām darbināmām apkures ierīcēm ir liels procesu automatizācijas potenciāls. Zemās izmaksas ļauj samazināt sistēmas slodzi un tīrīšanu pat reizi nedēļā. Vēl viena ērta īpašība ir kompaktums, jo aizņem maz vietas. Granulas nav jādrupina, jāžāvē, jāapstrādā vai kā citādi jākopj. EKOLOGIJAGranulas tiek izgatavotas no pilnīgi dabīgām saulespuķu atliekām, tikai mehāniski un termiski apstrādājot. Granulas tiek ražotas no atkritumiem, t.i. i., izejvielas, kas ir pārtikas rūpniecības atkritumi. Šos atkritumus sasmalcina, žāvē, karsē un ar speciālu ierīci presē, lai daļiņas labi saķertos viena ar otru. ILGTSPĒJĪBA:Efektivitātes dēļ pēdējā laikā granulu apkuri izvēlas ne tikai mājsaimniecības, bet arī daudzi uzņēmumi – viesnīcas, restorāni, veikali un citas nozares. Atjaunojamo resursu izmantošana samazina mūsu atkarību no negaidītām un krasām fosilā kurināmā, piemēram, gāzes vai naftas, cenu izmaiņām. Saulespuķu granulu moto: “Saudzēsim mežus un nodrošināsim ilgtspējīgu nākotni mūsu bērniem un nākamajām paaudzēm!” Diametrs: 6mm, garums: 5-15 mm, mitrums: 7,9% Pelnu saturs: 2,3-2,9%, blīvums: 596 kg/m3б enerģētiskā vērtība: 5,2 kWh/kg, svars: 14 kg.
Izcelsmes valsts: Ukrainas izplatītājs: UAB agrofirma Sēklas

Datu lapa
Iepakojums14 kg
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri