Jauns
ĒRKŠĶOGA ZAĻĀ INVICTA
Kods: 0000001346213

ĒRKŠĶOGA ZAĻĀ INVICTA

Ribes uva-crispa Invicta

Ziedēšanas laiks


IV

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


VII-VIII

Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Agrīna, deserta, augstražīga ērkšķogu šķirne. Ražas novākšana jūlija vidū. Augs ir pašapputes. Krūms ir kompakts, ar spēcīgiem zariem. Ogas ir vidēja izmēra, ovālas, ar plānu mizu. Nogatavojušies, gaiši zaļgani dzeltenīgā krāsā, garšīgi, saldskābi un maigi. Augsta izturība pret miltrasu un sēnīšu slimībām. Augsne ir vidēji auglīga, irdena un caurlaidīga, tās pH ir 5,5-6,2. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Lai būtu lielas ogas un veselīgs krūms, nepieciešama regulāra atzarošana – jānogriež veci, slimi, vāji, zemē guļoši zari, nogriežot tos un atstājot 8–10 spēcīgus dzinumus. Auglīgākie ir trīs vai četrus gadus vecie dzinumi. Pēc iestādīšanas bagātīgi aplaistīt, mulčēt. Starp augiem ieturiet 1,2–2 m attālumu. Augsta sala izturība.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV
RažaVII-VIII
Platums, cm0,6-1,2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Augļaugu sugasĒrkšķogas
Izaug līdz0,6-1,2 m
Aukstā zon4
TaipaC3
Augu iedalījumsOgu krūmi
Žydėji mo laikasIV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri