Kods: 0000001349184

TOMĀTI GOURMANDIA F1 STĀDI (POTĒTI)

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Šķirne ir piemērota audzēšanai ārā. Augļi sasniedz 150-200 g svaru. Stādīt saulainā, siltā vietā. Liela raža. Kas tas ir - konkrēta dārzeņu šķirne tiek uzpotēta uz īpaši selekcionēta hibrīda potcelma, tādējādi iegūstot īpatnēju, spēcīgu stādu. Stāda ārā un siltumnīcā. Salīdzinot ar mūsu parasto dārzeņu dēstu, tas ir - Lielāks, - Spēcīgāks - Izturīgāks pret nelabvēlīgiem augšanas apstākļiem un slimībām - Spēcīgāka sakne - uzsūc vairāk barības vielu, saknes aug dziļāk - augs labāk aug - Augsta izturība pret sēnīšu izraisītām sakņu slimībām - Dod trīskāršotu ražu - ilgāks augļu laiks - izturīgāks pret īslaicīgu sausumu, ļoti karstu vai ļoti aukstu laiku. Kā audzēt? - Stādu stāda, to nepadziļinot vai nenoguldot, nenosedzot potēšanas vietu. Ļaujiet augam augt uz diviem dzinumiem, pirmais ir galvenais un otrais ir priekšā pirmajam. 
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri