Kods: 5903792655463

ZĀLIENA APMALE 1 M, AUGSTUMS 7 CM

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Plastmasas vai metāla naglas ar augstas kvalitātes pamatu, uz kuras pirms uzstādīšanas tiek uzlikts dēlis. Ja nepieciešams, ieklāto plastmasas apmali plastbort var atkārtoti izmantot vairākas reizes. 1 metru garais izstrādājums ļauj izpildīt īpaši produktīvu darbu, izliekto līniju kontūra ir kārtīga, apļi ir regulāras formas. Plastmasas apmales ir uzstādāmas uz sablīvētas augsnes (velmētiem vaļņiem – zālājos, puķu dobēs sablīvētiem vibropaneļiem – taciņām, brauktuvēm). Augsnes slāņi tiek sagatavoti atbilstoši taciņas mērķa vai izmantotās teritorijas mehāniskajām prasībām. Katra plastmasas apmale ir pienaglojama ar plastmasas vai metāla naglām. Vidēji nepieciešamas 3 naglas 1 metru garam dēlim. Ekonomiskāk nekā īsāku PVC dēļu uzstādīšana. Izliekto līniju stiprināšanai tiek izmantotas 5-6 naglas vienai apmalei. Sānu malas ir cieši savienojamas viena ar otru ar saķeres segmentiem, kas atrodas plastmasas apmaļu galos. Papildu piederumi nav nepieciešami. Lai izveidotu izliektas līnijas, jums atliek tikai iegriezt stingrajās malās, kas atrodas uz pašas apmales. Ir iespējams iegriezt ar vienkāršām šķērēm un knaiblēm.

Datu lapa
Preču zīmeZMM MAXPOL

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+ +
Komplekta cena
4,15 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri