Tikai internetā
SILTUMNĪCA HOUSE 2X3M
Kods: 000000016799

SILTUMNĪCA HOUSE 2X3M

669,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ja meklējat ne tikai uzticamu, ilgmūžīgu siltumnīcu, bet arī mājas vides dekoru - piedāvājam jaunu siltumnīcu – KLASIKA HOUSE. Tā ir divu slīpumu siltumnīca, kas lieliski piemērota dažādu kultūraugu audzēšanai. Šī tipa siltumnīcās var optimāli izmantot visu platību. Siltumnīcas rāmis ir izgatavots no 1 mm biezām un 78 mm platām tērauda sloksnēm. Cinka profila biezums ir 275gr/m2, kas atbilst īpaši augstas kvalitātes prasībām. Pārklājumam tiek izmantots tikai augstas kvalitātes, Eiropā ražots 6 mm biezs kanālu polikarbonāts, kam ir raksturīga izturība pret kaitīgajiem UV stariem, krusu, triecieniem un satricinājumiem. Ja izvēlaties siltumnīcu ar polikarbonāta pārklājumu, varat būt drošs par tā ilgmūžību, jo ražotājs garantē 10 gadu pārklājuma garantiju. Siltumnīca ir lieliski piemērota ne tikai Latvijas klimatiskajiem apstākļiem, jo tā jau ir aprīkota ar pamatni, un šķērsstieņi ir ierokami zemē 40 cm gar visu perimetru. Komplektā iekļauts: pamatne, stiprinājumi uz zemes (nav nepieciešama betonēšana), durvis ar atsevišķi atveramu ventilācijas atveri siltumnīcas priekšā, papildu ventilācijas atvere ventilācijai siltumnīcas aizmugurē, alumīnija kores. Īpaši izstrādātās alumīnija kores nodrošinās izturību un ekskluzivitāti, aizsargās polikarbonātu. Siltumnīcas KLASIKA HOUSE priekšrocības salīdzinājumā ar citām mājiņas tipa siltumnīcām: *Augsta izturība pret sniega slodzēm un vēju *Ar pamatni *Polikarbonāta biezums 6 mm *Sānu daļas ir izgatavotas no alumīnija ar speciālu profilu ar atlokiem *Alumīnija kores *Ar blīvējošām gumijām *Katrs siltumnīcas profils ir ierokams zemē ~ 35 cm. *Iepakojums ir ērts pārvadāšanai. Siltumnīcas KLASIKA HOUSE komplektācijā ietilpst: •*Izturīgi 1 mm biezi cinkoti profili •*Izturīgs100 mm plats pamats (pamatne) •*Visi nepieciešamie stiprinājuma elementi - skrūves, blīves •*Gumijas blīvējuma blīves •*Polikarbonāts – 10 gadu garantija •*Jau vajadzīgajos izmēros sagriezts polikarbonāts •*Polikarbonāta gali ir pārklāti ar alumīnija profiliem •*Viegli montējams (marķētas detaļas) •*Montāžas instrukcija.

* Siltumnīcu piegādes termiņš ir 10-15 darba dienas.

Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri