Kods: 4770168246119

ZILĀ PASIFLORA

Passiflora caerulea L.

Svars


0.1 g

Sēšanas laiks laukā


V-VI

Augstums


80 cm

Ziedēšanas laiks


III-IV

Daudzgadīgs


Sēklu skaits 1 gramā


~ 100-120

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā

Zilā pasiflora
Audzējot istabā – daudzgadīgs, audzējot ārā – viengadīgs vīteņaugs. Iemīļotas īpaši oriģinālu un dekoratīvu, līdz 10 cm diametra lielu ziedu dēļ. Labi aug gaišās, labi vēdināmās telpās, balkonos, ziemas dārzos. Audzējot ārā tiek piemeklēta no tiešiem saules stariem aizsargāta vieta. Pirms iesēšanas sēklas ieteicams 24 st. mērcēt istabas temperatūras ūdenī. Sadīgst pēc 3–4 nedēļām.

Datu lapa
Augstums80 cm
Svars0.1 g
Sēšanas laiks laukāV-VI
Ziedēšanas laiksIII-IV
Daudzgadīgs
Audzēšanas vietaBalkonam
Augu augstums, cm80 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 100-120
Piemērots audzēšanaiBalkonos, Puķu dobēs, Telpās

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ORGANISKAIS KOMPOSTS UNIVERSĀLAIS 5 L
+ +
Komplekta cena
19,08 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri