-25%
NOKARENĀ PLAUKŠĶENE SIBELLA CARMINE
Kods: 4770168917385

NOKARENĀ PLAUKŠĶENE SIBELLA CARMINE

Silene pendula L.

Attālumi, cm


V–VI, 25 x 25cm

Ziedēšanas laiks


VI–IX, 60 cm

Saulaina vieta


X

2,30 € 1,73 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Piemērots audzēšanai

Viengadīgas nokarenas puķes, līdz 25 cm garas. Piemērotas audzēšanai iekarināmos puķu podos, kastītēs. Zied ilgi un bagātīgi. Ziediņi nelieli, koši, lapas zaļgani pelēkā krāsā. Puķu dobēs stāda iepriekš izaudzētus stādus. Vislabāk aug saulainās, ūdenscaurlaidīgās augsnēs. Audzējot puķu podos, papildus jāmēslo ar šķidriem mēslošanas līdzekļiem. Laukā augus iznes, kad beigušās salnas.

Datu lapa
Attālumi, cmV–VI, 25 x 25cm
Ziedēšanas laiksVI–IX, 60 cm
Saulaina vietaX
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Piemērots audzēšanaiIII–IV, 0 cm
Sēklu skaits iepakojumā20

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

NOKARENĀ PLAUKŠĶENE SIBELLA CARMINE
+ + +
Komplekta cena
11,84 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri