-25%
LIELĀS CERINTES PURPURASCENS
Kods: 4770168913943

LIELĀS CERINTES PURPURASCENS

Cerinthe major

Svars


1 g

Ziedēšanas laiks


VI-IX

Sēklu skaits 1 gramā


~ 18

1,05 € 0,79 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Lielās cerintes | Purpurascens
Viengadīgas, oriģinālas, izskatīgas 120 cm augstas puķes. Lapas zilgani zaļas ar zilgani violetiem plankumiem. Ziedi gari, noliekušies violeti zilgani zvaniņi, kas uzkrāj daudz nektāra. Zied ilgi. Ziedi izkārtoti ķekaros stublāju galotnēs. Vislabāk aug saulainā vietā. Puķu dobēs stāda dēstus. Sēklas pirms sējas ieteicams 24 stundas mērcēt istabas temperatūras ūdenī, tad sadīgs ātrāk. Augi saglabājas dekoratīvi līdz pat pirmajām salnām. Augi, izrakti pirms salnām un ziemā turēti telpā, kur ir 0 °C temperatūra, nākamajā gadā, iestādīti puķu dārzā, uzziedēs ātrāk.

Datu lapa
Svars1 g
Ziedēšanas laiksVI-IX
Audzēšanas vietaBalkonam
Augu augstums, cm120 cm
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Sēklu skaits 1 gramā~ 18
Piemērots audzēšanaiBalkonos, Puķu dobēs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri