Kods: 4770168287006

JOMAINĀS TAURESPUĶES

Salpiglossis sinuata Ruiz et Pav.

Svars


0.5 g

Sēšanas laiks dēstiem


III–IV

Attālumi, cm


30 x 30 cm

Saulaina vieta


Sēklu skaits 1 gramā


Apie 4000 sėklų

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks dēstiem

Viengadīgs augs ar retiem, bet grezniem, petūnijām līdzīgiem ziediem. Ziedi zvanveida, izkārtoti pa vienam atsevišķi, 5 cm diametrā, spīdīgi, mīksti un maigi kā samts, daudzkrāsaini, ar oriģinālu marmora rakstu. 1 g - apmēram 4500 sēklas. Iesētās sēklas nepārklāj ar zemi, bet viegli iespiež augsnes virsmā. Svarīgi, lai dīgšanas laikā augsnes virsma neizžūtu, tāpēc ieteicams to pārklāt ar plēvi vai stiklu. Vislabāk stādīt nelielās grupās ūdens tuvumā, piemērota audzēšanai puķupodos. Noplūkti ziedi ilgi nenovīst.

Datu lapa
Svars0.5 g
Attālumi, cm30 x 30 cm
Saulaina vieta
KrāsaRaiba
Sēšanas laiks dēstiemIII–IV
Preču zīmeŽALIA STOTELĖ
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēm
Vaisiaus tipasSaulains
VeģetācijaViengadīgs
Sēklu skaits 1 gramāApie 4000 sėklų
Piemērots audzēšanaiPuķu dobēs

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDOŠIEM AUGIEM 250 ML
+ +
Komplekta cena
12,73 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri