-25%
PARASTĀ CIŅUSMILGA GOLDTAU
Kods: 0000001426809

PARASTĀ CIŅUSMILGA GOLDTAU

Deschampsia caespitosa Goldtau

Ziedēšanas laiks


VI-VIII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


5,80 € 4,35 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs vārpaugs-zālaugs. Dzeltenīgas, šauras, garas, pavedienveida lapas. Aug no vidus krītošā pudurā. Jūnijā veido līdz 80 cm augstus stublājus, to galotnēs veidojas gaišas - gaisīgas, dzeltenīgas vārpas, kas vēlāk iegūst brūnganu krāsu. Augs nav prasīgs, bet sausuma laikā to nepieciešams laistīt ik pēc pāris nedēļām, lai ūdens nonāktu līdz saknēm. Stādiet saulainās vai daļēji saulainās vietās. Augsnei jābūt vidēji auglīgai, mitrai un caurlaidīgai. Piemērota lielākām platībām, un, stādot grupās, starp tām jābūt no 50 cm līdz 1 m atstarpei. Agrā pavasarī to nogriež, atstājot 10-15 cm no zemes. Var pavairot ar ķekaru dalīšanu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VIII
Platums, cm0,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,6-0,8 m
Aukstā zon4
TaipaC2

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri