Jauns -25%
AMETISTA AUZENE
Kods: 0000001427691

AMETISTA AUZENE

Festuca amethystina

Ziedēšanas laiks


VI-VII

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


4,40 € 3,30 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs vārpaugs. Aug kompaktā, blīvā pušķī. Lapas ir pavedienveida, stāvas, cietas, līdz 20-35 cm augstas, zaļas ar zilgani pelēku nokrāsu. Vasaras sākumā uz cietajiem stublājiem virs vainaga parādās pūkainas, mazas, zilgani violetas vārpas. Labi aug visās, pat smilšainās, akmeņainās augsnēs, nepatīk izmirkšana. Jāstāda saulainā vai daļēji saulainā vietā. Tas ir maz kopjama - pavasarī jānovāc tikai daļa nokaltušo lapu un vasarā jānogriež nokaltušie stublāji. Lai saglabātu skaistu, jaunu augu, daliet to ik pēc dažiem gadiem.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-VII
Platums, cm0,2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz0,2-0,35 m
Aukstā zon4
TaipaP11

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri