Kods: 8569220055822

TRI-BIO GRĪDU MAZG. BIOLĪDZEKLIS MĀJDZĪV.DRAUDZ. 0.84L

4,55 €/ GAB
5,42 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Probiotiskais biolīdzeklis grīdu mazgāšanai, universāls, mājdzīvniekiem draudzīgs, superkoncentrāts - 40 devas. Mazgā - linoleju, akmeni, keramiskās flīzes, parketu, utt. Aktīvie probiotiki tīra mikroskopiskā līmenī, likvidē nepatīkamas smakas, virsmu aisardzība līdz 3 dienām no slēptiem netīrumiem plaisās un virsmu porās. Aizvieto kaitīgās baktērijas ar probiotisku mikroorganismu, radot veselīgu mikrofloru. Drošāka alternatīva ķīmiskiem analogiem. Nesatur šķīdinātājus, abrazīvās vielas, smaržvielas, krāsvielas. pH neitrāls, bioloģiski sadalāms, ieteicams izmantošanai ar autonomo kanalizāciju. Lietošana: Labi saskalojiet, izšķīdiniet 21ml(1 mērtrauc) uz 5 l ūdens. Nav jānoskalo. Sastāvs: probiotiska formula, kas satur ūdens, dzīvotspējīgu mikroorganismu kultūra, anjonu virsmaktīvās vielas<5%, nejonu virsmaktīvās vielas<5%, 2-methylisothiazol-3(2H)-one/5-chloro-2-methyl-4-iso-thiazolin-3-one. Uzmanību: Uzglabā un transportē 2˚C -25˚C. Sargāt no bērniem. Saskarē ar acīm: uzmanīgi skalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Ja acu iekaisums nepāriet: lūdziet mediķu palīdzību.

Datu lapa
ZīmolsTRI-BIO
Izfasēšana0,84 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri