-25%
LAMARKA KORINTE
Kods: 0000001424126

LAMARKA KORINTE

Amelanchier canadensis (lamarckii)

Ziedēšanas laiks


IV-V

Saulaina vieta


Raža


VI-VII

Daudzgadīgs


6,40 € 4,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Šo lapu koku, daudzzaru, augļu krūmu sauc arī par Kanādas korinti. Aug līdz 2-4 m augstumā. Var formēt kā kociņu. Zied ar dekoratīviem, baltiem, zvaigžņu formas, smaržīgiem ziediem. Lapas ir ovālas, līdz 8 cm garas, jaunas maigi bronzas krāsā, vēlāk zaļas, rudenī kļūst sarkanīgi oranžas. Izaudzē mazas, līdz 1 cm diametrā, melni zilas, saldas, sulīgas ēdamas ogas. Raža jūnija beigās - jūlija mēnesī. Sargāt no putniem. Stādīt saulainā vietā. Augsne mērena smaguma, auglīga, skāba, mitra, caurlaidīga. Nav prasīgs, izturīgs pret aukstumu līdz 34 grādiem. Atzarot/formēt ziemas beigās.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
RažaVI-VII
Platums, cm1-2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz2-4 m
Aukstā zon4
TaipaC2
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri