-25%
PABĒRZU SMILTSĒRKŠĶIS FRIESDORFER ORANGE SAV.
Kods: 0000001346541

PABĒRZU SMILTSĒRKŠĶIS FRIESDORFER ORANGE SAV.

Hippophae rhamnoides Friesdorfer Orange

Ziedēšanas laiks


IV-V

Saulaina vieta


Raža


VIII-IX

Daudzgadīgs


13,89 € 10,42 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Dekoratīvs, auglīgs, ražīgs augs. Pašapputes. Krūms ir izturīgs un plaši sazarots. Dzinumi pārklāti ar asiem dzeloņiem. Spilgti oranži, apaļi, apaļi, mazi, ēdami kauliņu augļi nogatavojas augustā-septembrī un ir salikti biezos ķekaros. Augļi tiek apstrādāti. Ilgstoša noturība uz zariem. Augsnei jābūt caurlaidīgai, vieglai, auglīgai. Stādīt saulainā vietā. Izturīgs pret nelabvēlīgiem apstākļiem. Formu var uzturēt, regulāri apgriežot. Pēc stādīšanas laistīt, līdz tas ir gatavs. Augsta sala izturība.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV-V
RažaVIII-IX
Platums, cm2,5 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Augļaugu sugasSmiltsērkšķi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz2-3 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsAugļu koki

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PABĒRZU SMILTSĒRKŠĶIS FRIESDORFER ORANGE SAV.
+ + +
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri