Jauns
SUDRABSVECE (KRAUKLENE) BLACK NEGLIGEE
Kods: 0000001427202

SUDRABSVECE (KRAUKLENE) BLACK NEGLIGEE

Actaea simplex Black Negligee®

Ziedēšanas laiks


VIII-IX

Daļēja ēna


Ēna


11,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, zālaugs, ziedošs augs, ko sauc arī par kraukleni. Dekoratīvs, pateicoties izcilajam lapu un ziedu krāsu kontrastam. Lapas ir lielas, platas, nedaudz atgādina papardes, dziļi iegrieztas, tumši violetas ar bordo nokrāsu. Ziedi krēmbalti, koncentrēti iegarenās, šaurās, svečveidīgās, stāvās, nedaudz pūkainās ziedkopās, kas paceļas virs lapotnes uz izturīgiem kātiem. Tā maigi smaržo, piesaista bites un tauriņus. Zied līdz vasaras beigām. Plaukst ēnainā vietā. Nepieciešama auglīga, mitra augsne. Pēc stādīšanas saulainā vietā parūpējieties par laistīšanu. Stādot ievērojiet 60-65 cm attālumu starp augiem. Ziedošās slotas nogriežot, var žāvēt.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVIII-IX
Platums, cm0,5-0,8 m
Daļēja ēna
Ēna
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz1-1,5 m
Aukstā zon5
TaipaC2

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri