Kods: 0000001427424

RUDBEKIJA LITTLE GOLDSTAR

Rudbeckia fulgida Little Goldstar®

Ziedēšanas laiks


VII-X

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


10,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs naturālistisku puķu dobju augs, kas aug līdz 30-50 cm augstumā, līdzīgi platumā. Zied bagātīgi, jūlijā-septembrī, ar lieliem, margrietiņu formas, vidēja izmēra, 6-8 cm diametra ziediem. Ziedlapiņas ir lielas, vidū tumši brūnas, no vidus kļūst koši dzeltenas. Kāts ir stiprs, sazarots. Lapas ir ovāli iegarenas, zaļas. Pēc ziedēšanas paliek dekoratīvas, spēcīga vidusdaļa. Augu mīl bites, kukaiņi. Viegli kombinēt kopā ar citiem daudzgadīgiem ziediem. Vislabāk aug saulainā vietā. Nav prasīga pret augsni. Var novākt, žāvēt. Izturīgs pret salu. 

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-X
Platums, cm0,3-0,5 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,3-0,5 m
Aukstā zon4
TaipaC2

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri