Kods: 4751012962041

PURPURA KRASTKAŅEPE ATROPURPUREUM

Eupatorium fistulosum Atropurpureum

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daudzgadīgs augs ar daļēji pārkoksnējošiem stublājiem līdz 1,5-2 m augstumā. Aug līdz 1 m augstumā. Zied jūlijā-septembrī, ar maigi violeta - gaiši rozā krāsas ziediem. Lielie, violetie ziedi ir sakopoti stublāja augšdaļā. Augs ir dekoratīvs visā siltajā sezonā. Lapas ir cietas, raupjas, lancetveidīgas un nosedz visu stublāju. Labākā vieta audzēšanai - saulaina vai daļēji saulaina vieta. Izturīga un nav prasīga, bet auglīgā augsnē veidojas skaistāka. To labprāt izmanto viensētās un naturālistiskā stila kompozīcijās. Pat noziedot tas izskatās dekoratīvi. Pirms ziemas vai agrā pavasarī nogriež stublājus līdz zemei. Izturīga pret salu.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums, cm0,5 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz, m1
Aukstā zon5
TaipaP13
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+
Komplekta cena
12,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri