Jauns
DELFĪNIJA FLAMENCO
Kods: 4751012964861

DELFĪNIJA FLAMENCO

Delphinium Highlander Flamenco®

Ziedēšanas laiks


VII-VIII

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


13,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, ziedošs augs. Stublāji stāvi, spēcīgi. Labvēlīgos apstākļos ziedēšanas laikā tas var sasniegt 1 m augstumu. Zied ar bagātīgiem, spilgti rozā, maziem, pilniem ziediem, ar gaišu, krēmīgu centru, koncentrējas lielās, stāvās, garās ziedkopās. Vēlāk krāsa nedaudz izbalē. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Atvērtā vietā dabā, vējš augus var noguldīt. Augsne auglīga, mitra, caurlaidīgai, nepārmirkusi. Augu mīl labvēlīgi kukaiņi. Pēc ziedēšanas ziedkopas nogriež līdz pat stublāja pamatnei. Ziemciete. Šķirne piemērota griešanai.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-VIII
Platums, cm0,3-0,4 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaRozā
Izaug līdz0,8-1 m
Aukstā zon4
TaipaP13

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri