Jauns
DĀVIDA BUDLEJA ROYAL RED
Kods: 0000001320671

DĀVIDA BUDLEJA ROYAL RED

Buddleja davidii Royal Red

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


8,90 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, kompakts, dekoratīvs krūms. Labos apstākļos izaug līdz 2,5 m augstumā, ar līdzīgu platumu. Tas zied bagātīgi, spilgti purpursarkanā krāsā ar sarkansārtiem ziediem, ar oranžu aci katrā ziedā. Dzinumi noliecas no ziedu svara. Mazie ziedi ir koncentrēti iegarenos ķekaros. Lapas ir pelēcīgi zaļas, šauras, elipses formas. Smaržīgi augi, kas piesaista tauriņus un dažādus kukaiņus. Piemērota saulainai, vēja nepieejamai vietai. Augsnei jābūt auglīgai, caurlaidīgai, mitrai, kaļķainai. Pirms ziemas vai agra pavasara jūs varat nogriezt līdz 10-30 cm no zemes. Zied uz šī gada kātiem. Ziemā ieteicams mulčēt vai apsegt. To var audzēt podos, tādā gadījumā krūms būs kompaktāks. Augu stāda 2 l podā.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums, cm2-2,5 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz2-2,5 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes
Žydėji mo laikasVII-IX

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri