Kods: 0000001350074

DĀVIDA BUDLEJA EMPIRE BLUE

Buddleja davidii Empire Blue

Ziedēšanas laiks


VII-IX

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


6,29 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Daudzgadīgs, dekoratīvs krūms, saukts arī par tauriņkrūmu. Smaržīgi augi, kas piesaista tauriņus un dažādus kukaiņus. Aug līdz 1,5-2 m augsts un apmēram tikpat plats. Zied bagātīgi, ar gaiši violetiem ziediem, zilā nokrāsā, ar oranžu aci uz katra zieda. Mazie ziedi koncentrējas līdz 30 cm garās ziedkopās. Dzinumi noliecas no ziedu svara. Lapas pelēcīgi zaļas, šauras, eliptiskas. Piemērota saulaina, no vēja aizsargāta vieta. Augsnei jābūt auglīgai, caurlaidīgai, mitrai, kaļķainai. Pirms ziemas vai agra pavasara jānogriež līdz 10-20 cm no zemes. Ziedi zied līdz salnām, šogad – uz pirmgadīgo augu kātiem. Pārziedējušās ziedkopas ir jānogriež. Ziemā ieteicams mulčēt vai apsegt. Saknes ir izturīgas līdz 27 grādu salam.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVII-IX
Platums, cm1-2 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz1,5-2 m
Aukstā zon5
TaipaC3
Augu iedalījumsDaudzgadīgās puķes

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri