Kods: 4770168124189

GALDA BURKĀNI ARON H

Daucus carota L.

Svars


2 g

Sēšanas laiks laukā


IV-V, X

Attālumi, cm


20x5 cm

Raža


VI-VIII

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Ļoti agrīna jauna hibrīda šķirne. Viena no nedaudzajām šķirnēm, kas piemērota smagām augsnēm. Šo burkānu šķirni var audzēt lielos puķupodos un dobēs. Saknes garšīgas, sulīgas, koši oranžā krāsā, cilindriskas, ar neasu galu, 10-12 cm garas, 4,5 cm diametrā. Piemērots svaigam patēriņam, kā arī sulu spiešanai, konservēšanai, saldēšanai. Ja sējat blīvāk nekā parasti, izaugs mazi kraukšķīgi sakņaugi. Raža tiek novākta 85-95 dienas pēc iestādīšanas. Sēklas sēj agrā pavasarī vai vēlā rudenī. Vienā un tajā pašā vietā burkānus sēj 4-5 gadus.No 2 g iegūst aptuveni 1 200-1 300 sēklu.2 g pietiek 4 m2 platībai - raža ir atkarīga no sējas blīvuma, labvēlīgos augšanas apstākļos paredzamā raža ir 8-15 kg. 
Datu lapa
Svars2 g
Sēšanas laiks laukāIV-V, X
Attālumi, cm20x5 cm
RažaVI-VIII
Audzēšanas vietaLaukā
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GREENOK GURĶU MĒSLOJUMS BIO+NPK 750 ML
+ +
Komplekta cena
10,55 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri