Kods: 4770168922815

NELLY JELLY - MONSTRIŅU KROKŠI - ČĪBAS, D24

12,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Krokši bērniem ir rotaļīgi, ērti un krāsaini apavi, kas ļauj bērniem izcelties un vienlaikus justies ērti. Tie ir pazīstami ar savu mīksto materiālu un ērtu dizainu. Krokši ir viegli un vienkārši tīrāmi, tāpēc tie ir lieliski piemēroti bērniem, kuriem patīk būt aktīviem un izmēģināt jaunas lietas. Turklāt tie ir lieliska izvēle vasarai, jo ļauj kājām elpot un justies jauki pat karstākajā dienā. Krokši bērniem ir ne tikai praktiski, bet arī izskatās rotaļīgi, padarot tos par iecienītāko apavu izvēli bērniem visās situācijās.

Datu lapa
Preču zīmeSODOLENDAS x KAKĖ MAKĖ

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

NELLY JELLY - MONSTRIŅU KROKŠI - ČĪBAS, D24
+ +
Komplekta cena
29,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri