Kods: 7393081510777

MCCULLOCH BENZĪNA TRIMMERIS B 40 B ELITE OXYPOWER

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Ideāli piemērots sarežģītiem uzdevumiem,„B40 BT Elite“ ir 40 cm3 benzīna krūmgriezis, kas nodrošina 1,5 kW jaudu. "B40 BT Elite ir aprīkots ar P35 Tap 'n Go trimmera galviņu ar pļaušanas platumu 52 cm. Iekļauts arī „Grass 255-3“ zāles asmens. Benzīna krūmgriezi, kas sver tikai 7,3 kg, raksturo arī „Oxy Power“, automātiskās atgriešanās slēdzis, universāls drošības pārsegs, polsterētas dubultās turēšanas siksnas, gaisa filtra vāka noņemšana bez papildus instrumentiem, regulējams rokturis un pilnīga pretvibrācijas sistēma. Izstrādājuma augstums 45 cm Izstrādājuma garums 182 cm Izstrādājuma platums 72 cm Svars (bez griešanas aprīkojuma) 7,3 kg MOTORS Cilindra tilpums 40 cm³ Degvielas tvertnes tilpums 1 l GRIEŠANAS IEKĀRTAS OEM trimmera galvaP35 tap n 'go OEM zāles trimmeris Zāle - 255-3 OEM turēšanas siksnas Dubultas standarta siksnas.

Datu lapa
Preču zīmeMCCULLOCH
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri